tp-link-archer-vr300-vdsl-router-pro-domaci-zabavu-i-gaming
Novinka TP-Link Archer VR300: VDSL router pro domácí zábavu i gaming

TP-Link Archer VR300: VDSL router pro domácí zábavu i gaming

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 7. 2018 19:00

Společnost TP-Link představuje nový bezdrátový WiFi router s VDSL modemem. Archer VR300 má poskytovat stabilní internetové připojení pro veškerá zařízení v domácnosti, od mobilních telefonů, přes tablety až pro herní PC.

Reklama

Jednou z předností modelu Archer VR300 je, že svým majitelům nabízí kombinovanou rychlost až 1 200 Mbit/s. 300 Mbit/s ve 2,4GHz pásmu je ideální pro každodenní surfování a zasílání e-mailů, zatímco 867 Mbit/s v pásmu 5,0 GHz využijete při hraní her nebo během nepřerušovaného streamování HD videí.

VDSL2 umožňuje Archeru VR300 dosahovat širokopásmové rychlosti VDSL až 100 Mbit/s, což je téměř pětkrát vyšší rychlost než ADSL2+. Novinka od TP-Linku kombinuje dvě zařízení v jednom, slouží jako DSL modem a zároveň jako bezdrátový směrovač. Integrovaný DSL port podporuje všechna standardní DSL připojení včetně VDSL2, ADSL2+, ADSL2 a ADSL.

Nastavení modemu je přitom možné během několika minut díky webovému rozhraní a mobilní aplikaci Tether. Spravovat lze síťová nastavení, včetně rodičovských ovládacích prvků a řízení přístupu, z libovolného zařízení Android nebo iOS. Součástí aplikace Tether jsou také Automatické aktualizace firmwaru.

Cena zařízení TP-Link Archer VR300 v České republice začíná na částce 1 994 Kč s DPH.

TP-Link Archer VR300: VDSL router pro domácí zábavu i gaming
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama