transcend-drivepro-body-60-je-osobni-kamera-pro-zachranne-slozky
Novinka Transcend DrivePro Body 60 je osobní kamera pro záchranné složky

Transcend DrivePro Body 60 je osobní kamera pro záchranné složky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 8. 2018 15:30

Transcend rozšiřuje nabídku osobních kamer o nový model DrivePro Body 60 s vestavěnou baterií, která umožňuje až 10 hodin nahrávání videa v kvalitě Full HD (1080p). Zařízení je určeno hlavně pro zaměstnance záchranné služby a ostrahy.

Reklama

DrivePro Body 60 se skládá z hlavní jednotky spojené s širokoúhlým objektivem (130º) se světlostí F/2.8 a snímačem Sony, což umožňuje nahrávání videa s rozlišením 1 920 × 1 080 px a rychlostí 30 snímků/s ve formátu MP4. Speciální tlačítko na těle kamerky je určeno k focení jednotlivých scén. Filmy a snímky jsou uloženy ve vnitřní paměti eMMC s kapacitou 64 GB, na kterou se vejde až 16 hodin (1080p) záznamu.

Zařízení je vybaveno lithium-polymerovou baterií s kapacitou 3 120 mAh, která podle okolních podmínek umožňuje nahrávání a snímání po dobu až 10 hodin bez nabíjení. Kamera využívá modul GPS/GLONASS, díky němuž lze přesně označit místo události a zobrazit informace týkající se souřadnic a trasy na videozáznamu.

Konstrukce DrivePro Body 60 se vyznačuje stupněm krytí IP67, který zaručuje prachotěsnost a odolnost vůči stříkající vodě a krátkodobému ponoření pod dobu maximálně 30 minut, do hloubky jednoho metru. Objektiv lze připevnit k nárameníku, přilbě, čepici pomocí klipsu nebo samolepky, zatímco hlavní jednotka se nachází v pouzdru připevněném k opasku.

Transcend DrivePro Body 60 je osobní kamera pro záchranné složky
i Zdroj: PCTuning.cz

Nabídka Transcend zahrnuje také sadu příslušenství DBK2 umožňující jiné připevnění jednotky: držák s magnetem a sponu k upevnění MOLLE, tj. modulového systému přenášení vojenského vybavení. Výrobce nabízí také dokovací stanici DPD6N až pro šest kamer DrivePro Body 60 umožňující nabíjení baterie, správu záznamů a současné stahování souborů.

Osobní kameru DrivePro Body 60 lze spravovat s využitím bezplatného softwaru DrivePro Toolbox pro zařízení se systémem Windows nebo pomocí mobilní aplikaci DrivePro Body App dostupné pro zařízení se systémem Android a iOS. Aplikace umožňuje prohlížení nahrávek video souborů, fotek a změnu nastavení kamery. Navíc s její pomocí lze také provádět živý přenos obrazu během nahrávání a také pořizovat dodatečné snímky.

Kamera Transcend DrivePro Body 60 má dvouletou záruku a je dostupná za 10 809 Kč s DPH. .

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama