transcend-predstavil-prumyslove-ssd-a-96-gb-mid-range-ssd
Novinka Transcend představil průmyslové SSD a 96 GB mid-range SSD

Transcend představil průmyslové SSD a 96 GB mid-range SSD

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

4. 9. 2013 12:00

Transcend Information, Inc., výrobce multimediálních a paměťových produktů, oznámila rozšíření svého sortimentu o dva nové modely SSD disků.

Reklama

První je model SSD630I SSD a druhý model nese označení SSD630 a zahrnuje i 96 GB variantu. Oba dva disky jsou součástí série disků pro průmyslové použití. Nové SSD 2,5 palcové disky by měly splňovat vysoké nároky pro použití v průmyslovém podnikovém prostředí.  

Transcend představil průmyslové SSD a 96 GB mid-range SSD
i Zdroj: PCTuning.cz

SSD630I Industrial Grade 2,5" SSD

Transcend Industrial Grade SSD procházejí přísnou kontrolou, aby splňovaly standardy pro vysokou spolehlivost a výkon v širokém rozsahu teplot. SSD630I disk lze zapojit pomocí SATA II (3 Gb/s) konektory. Disk byl testován v prostředích od -40 do 85 °C, kde mají potvrzenou účinnost fungování. Proto je disk vhodný pro počítačové systémy, které jsou často vystavovány extrémním teplotám, jako jsou průmyslové počítače nebo vnitřní či vnější DVR sledovací zařízení. Rychlost disku dosahuje 260 MB/s a kapacita tohoto modelu může být až 128 GB. Dále je SSD odolné proti nárazům a vibracím a má nízkou spotřebu energie. 

96 GB SSD630 2,5" SSD

Průmyslové podniky často hledají vhodná a co nejefektivnější řešení, proto Transcend nabízí také mid-range SSD s označením SSD630, které nabízí i netradiční kapacitními variantu ležící mezi 64 a 128 GB. Transcend  tímto diskem reaguje na rostoucí poptávku zavedením 96 GB varianty. Disk je vybaven také SATA II rozhraním a vysokorychlostní DRAM  cashe. 96 GB SSD dosahuje rychlosti čtení až 225 MB/s a rychlosti zápisu 120 MB/s.

Transcend představil průmyslové SSD a 96 GB mid-range SSD
i Zdroj: PCTuning.cz

SSD630I a SSD630 disponují celou řadu pokročilých funkcí, jako je TRIM a NCQ podpora, ECC či podpora příkazu SMART. Disky mají vestavěnou Advanced Poower Shield technologii, která zabraňuje ztrátě dat v případě náhlého výpadku proudu. K diskům je také přiložen Transcend SSD Scope diagnostický nástroj pro bezchybný provoz zařízení. Transcend SSD630I je nabízen v kapacitách 32, 64 a 128 GB, zatímco SSD630 je k dispozici v kapacitách od 16 do 256 GB a to včetně nového 96 GB řešení. Na všechny disky se váže tříletá záruka. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama