trava-a-kravy-to-je-hlavni-a-jedine-tema-noveho-simulatoru-grass-simulator-2014
Novinka Tráva a krávy, to je hlavní a jediné téma nového simulátoru Grass Simulator 2014

Tráva a krávy, to je hlavní a jediné téma nového simulátoru Grass Simulator 2014

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

2. 7. 2014 14:00 7

Bizardních simulátorů kdečeho stále přibývá. Nedávno jsme Vám přinesli zprávu o poněkud nesmyslném simulátoru kamene Rock Simulator 2014, který se snaží získat finance pomocí crowdfundingové platformy IndieGoGo. Rock Simulator by se měl následně objevit na Steam Greenlight. 

Reklama

Nyní se na Steam Greenlight objevil nový, podobně uhozený, simulátor, který se jmenuje jednoduše Grass Simulator 2014. Obsah hry by se dal shrnout dvěma slovy a to tráva a krávy. Ve hře se může vžít buď do role krávy okusující trávu, nebo člověka, který se krávy snaží zahnat a to pomocí zbraní.

Tráva a krávy, to je hlavní a jediné téma nového simulátoru Grass Simulator 2014
i Zdroj: PCTuning.cz

Ve hře si budeme moc vybrat také z několika zbraní včetně revolveru, pistole Glock či samopalu z tradičních gangsterek Thompson 1928. Autoři také slibují dynamický neomezený svět, který je plný trávy a stromů. Pokud se rádi projdete zelení a trpíte například alergií, máte tuto možnost právě díky hře Grass Simulator 2014.  

Grass Simulator 2014 by měl údajně mít také podporu připojení Occulus Rift. Pokud se chcete napást nebo si zastřílet v holých planinách plných trávy a stromů, můžete si hru stáhnout na Steam Greenlight

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama