tweak-accelerate-dramaticky-zvysuje-rychlost-animaci-v-ios-jeho-autorem-je-13lety-kluk
Apple Novinka Tweak Accelerate dramaticky zvyšuje rychlost animací v iOS, jeho autorem je 13letý kluk

Tweak Accelerate dramaticky zvyšuje rychlost animací v iOS, jeho autorem je 13letý kluk

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 2. 2013 14:00 7

Animace v operačním systému iOS jsou zdlouhavé a nudné. Pojďme to společně změnit. Stačí maličkost – mít jailbreaknuté zařízení a nainstalovaný šikovný tweak s názvem Accelerate, který naprogramoval třináctiletý vývojář s přezdívkou SuperDev. Ke stažení je v obchodě Cydia zcela zdarma.

Reklama

Nepřehlédněte:

NOVÝ KONCEPT: BUDE TAKHLE VYPADAT SAMSUNG GALAXY S IV?

Accelerate je druhá generace tweaku ClockWind, o němž někteří z vás už možná slyšeli, která přináší ještě větší možnosti. Uživatel může nastavovat rychlost animací v 23 krocích, které jsou vtipně pojmenovány po komiksových hrdinech, kreslených postavičkách či rychlých závodních vozech.

A tak zatímco při nastavení kroků Warp Speed, Ultraman! či Ferrari budou animace sotva postřehnutelné, s Homerem Simpsonem jako byste se vrátili v čase. V nastavení také můžete navolit, aby tweak fungoval pouze při zavírání/otevírání aplikací, při vyvolání lišty se spuštěnými aplikacemi (multitaskingu) a tak podobně.

Nový tweak je stejně jako revoluční přepínač aplikací – Auxo, o kterém jsme psali zde, umístěn v repozitáři BigBoss a ke stažení zdarma. Pokud jste se až dosud jailbreaku snažili vyhýbat, tohle vás možná přesvědčí, abyste zatuchlou vězeňskou celu nakonec rychle opustili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama