twitter-vede-rozhovory-s-ms-a-googlem
Novinka Twitter vede rozhovory s MS a Googlem

Twitter vede rozhovory s MS a Googlem

Martin Stančík

Martin Stančík

9. 10. 2009 00:00

Podle listu Wall Street Journal se Twitter snaží dohodnout s Googlem a Microsoftem o tom, aby byly zprávy jeho uživatelů dostupné ve webových vyhledávačích.  

Reklama

Wall Street Journal uvádí, že rozhovory vede Twitter s oběmi společnosti samostatně a pokud se vše povede, budou uživatelé již brzy moci ve svých oblíbených vyhledávačích při zadání klíčového slova najít i odkazy na zprávy z Twitteru. Podle známého blogu AllThingsDigital Twitter s oběmi společnostmi jedná o několika variantách spolupráce - jednou z těch nejzajímavějších je, že by Twitter od Microsoftu a Googlu dostával podíl z jejich příjmů z reklamy, kterou umisťují do svých vyhledávačů.

Twitter vede rozhovory s MS a Googlem
i Zdroj: PCTuning.cz

Minulý měsíc Twitter vybral sto milionů dolarů od nových investorů a hodnota této relativně nové sociální sítě je nyní odhadována na jednu miliardu dolarů (oproti tomu například hodnota Facebooku je odhadována na více než šestkrát tolik.) Představitelé Twitteru v době psaní tohoto článku nebyli k dispozici, Google a Microsoft možná jednání s Twitterem odmítli komentovat.
 

Zdroj: Reuters

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama