U Vodafonu lze pořídit neomezená mobilní data jen za 499 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka U Vodafonu lze pořídit neomezená mobilní data jen za 499 Kč

U Vodafonu lze pořídit neomezená mobilní data jen za 499 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 8. 2021 13:53

Společnost Vodafone přichází s kampaní Spojení plné výhod, v rámci které nabídne neomezený mobilní internet pod 500 Kč.

Reklama

Letos na jaře přišel Vodafone s akcí Rychlejší Napořád, kdy bylo možné získat rychlé internetové připojení až 1 Gb/s za polovinu ceny, a to nastálo. Velké změny se od 1. června dotkly i mobilních tarifů, kdy na český trh přišla vylepšená nabídka neomezených dat pro jednotlivce.

Nyní operátor oznamuje zvýhodnění pro tarif Neomezený Basic, který samostatně stojí 599 korun měsíčně. Při kombinaci s pevným internetem však nově vyjde na pouhých 499 korun. Neomezený Basic je startovací tarif pro každého, kdo příliš neřeší rychlost připojení (2 Mb/s). Kdo chce rychlost vyšší, získá v kombinaci s pevným internetem ještě lepší nabídku: za 699 korun měsíčně tarif Neomezený Super a rychlost 10 Mb/s a za 999 korun Neomezený Premium, který nabízí neomezené volání, SMS, objem dat i neomezenou rychlost stahování.

Nabídku pro jednotlivce, který hledá samostatnou službu, jsme letos výrazně zatraktivnili. Ať už jde o neomezená mobilní data nebo o pevný internet. U Vodafonu ale vždy platilo a platí, že to nejlepší získá zákazník kombinací služeb. Kdo si pořídí mobilní tarif, pevný internet a televizi, ušetří tak aktuálně spojením tisíce korun ročně. A například u kombinace neomezených tarifů pro tříčlennou rodinu dosahuje úspora dokonce přes 11 tisíc korun,“ uvedla Simona Lišková, ředitelka marketingu společnosti Vodafone. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama