Unikl design nového Apple MacBooku Pro 14 a MacBooku Pro 16
i Zdroj: PCTuning.cz
Apple Novinka Unikl design nového Apple MacBooku Pro 14 a MacBooku Pro 16

Unikl design nového Apple MacBooku Pro 14 a MacBooku Pro 16

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 10. 2021 19:06

Už zítra se uskuteční plánovaná tisková konference společnosti Apple, na které dojde k odhalení nových počítačů z řady MacBook Pro. Už delší dobu se hovoří o příchodu modelů MacBook Pro 14 a MacBook Pro 16.

Reklama

Den před premiérou nových počítačů Apple uniká na internet jejich podoba. O leak designu se postaral web Apple Tommorrow, který se s rendery pochlubil na Twitteru.

Vidět můžeme notebooky s tenkými rámečky kolem displeje, který má mít poměr stran 14:9 pro pohodlnější práci a prohlížení webových stránek. MacBook Pro 14 dostane 14palcový displej a v nabídce nahradí 13,3palcový model, zatímco 16palcový MacBook Pro 16 nahradí předchůdce se stejnou úhlopříčkou. V obou případech budou každopádně použity mini-LED panely s rychlou obnovovací frekvencí až 120 Hz.

Výkon zajistí nový ARM procesor Apple M1X, nástupce čipu M1, který přinese více procesorových a grafických jader, a tedy i vyšší výkon. Dále nové notebooky vylepší konektivity. Chybět v ní nemá HDMI plné velikosti, dva konektory USB-C a MagSafe nabíjení. Z výbavy naopak zmizí dotykový panel TouchBar.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama