Upgradujte svůj počítač na Microsoft Office 2021 (Lifetime) a Windows 11 (od 10 €) ve výprodeji Godeal24 Office!
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Upgradujte svůj počítač na Microsoft Office 2021 (Lifetime) a Windows 11 (od 10 €) ve výprodeji Godeal24 Office!

Upgradujte svůj počítač na Microsoft Office 2021 (Lifetime) a Windows 11 (od 10 €) ve výprodeji Godeal24 Office!

Komerční sdělení
1. 2. 2024 08:00 4

Nové Microsoft Office 2021 a Windows 11 můžete získat za pár korun v akci od Godeal24. K dispozici jsou i výhodné balíčky a další software do kanceláře.

Reklama

Většina mileniálů v dětství získala malé zkušenosti s používáním Microsoft Office. Starší generace získaly stejné školení od svých zaměstnavatelů. Ačkoli jsme si všichni zvykli uznávat Microsoft Office jako nezbytný nástroj na moderním pracovišti, nepřemýšlíte o tom, jak je drahý, dokud nepřijde čas pořídit si ho pro svůj osobní počítač.

Ať už rozjíždíte nový podnikatelský záměr a potřebujete pomoc Microsoft Office, nebo si jen chcete lépe zorganizovat svůj osobní život, je vhodná doba využít speciální výprodej Office na Godeal24 a získat Office Professional 2021 pro Windows, doživotní přístup za pouhých 25,25 €. Pokud jste uživateli Macu, doživotní licenci a Microsoft Office Home & Business pro Mac 2021 za pouhých 49,25 € si nemůžete nechat ujít. Kromě toho je Office 2021 5 PC již za 15,05 €/PC.

S touto nabídkou získáte aplikace Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams a OneNote pro jeden počítač k použití doma nebo v práci. Uživatelé systému Windows získají také přístup k aplikacím Publisher 2021 a Access 2021. To je kompletní balík, který v podstatě zvládne všechny vaše pracovní i osobní potřeby od zpracování textu a správy dat až po e-mail, psaní poznámek a další. Ke každému produktu získáte doživotní licenci a budete si je moci stáhnout a nainstalovat ihned po zakoupení. Jakmile odešlete platbu, obdržíte e-mailem osobní aktivační kód a pokyny ke stažení, abyste mohli okamžitě začít používat sadu Microsoft Office.

Vydejte se tedy nyní na Godeal24 a získejte doživotní licenci na Microsoft Office za pouhý zlomek původní ceny během celého února.

Office Suite na Godeal24

Žádný slevový kód není potřeba!

Tento prodej softwaru zahrnuje také Windows 11 Pro za 13,25€, nejnovější verzi operačního systému společnosti Microsoft. Je vysoce ceněný a časopis PC Magazine jej ohodnotil 4 hvězdičkami z 5. Nabízí uživatelsky přívětivé prostředí s esteticky přitažlivým rozhraním. Tato aktualizace zefektivňuje pracovní postupy a klade velký důraz na pokročilé zabezpečení, neboť obsahuje funkce, jako je šifrování BitLocker a hardwarová izolace. Jeho několik vrstev ověřování zajišťuje spolehlivou ochranu vašich důležitých dat.

Licence Windows pro Godeal24

Není nutný žádný slevový kód!

Kombinace Windows+Office od Godeal24

Cena platí při zadání slevového kódu DDA62!

Velkoobchodní doporučení Windows+Office od Godeal24

Další produkty Windows+Office od Godeal24

Zadejte slevový kód DDA50

Pro počítačové nástroje Godeal24

Není potřeba žádný slevový kód!

Jedná se o jednorázový nákup, což znamená žádné předplatné ani pravidelné poplatky. Obdržíte okamžitý přístup k licenčnímu klíči k softwaru Office, který si můžete stáhnout a nainstalovat. Godeal24 vám poskytuje 7/24 zákaznický servis, který bude pracovat jako profesionál a vyřeší váš problém včas!

Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com

Při nákupu můžete platit kreditní kartou VISA/MASTERCARD nebo přes PayPal.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama