urage-a-urage-evo-herni-hlodavci-od-hama-s-az-3200-dpi
Novinka uRage a uRage evo: herní hlodavci od Hama s až 3200 dpi

uRage a uRage evo: herní hlodavci od Hama s až 3200 dpi

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 3. 2011 13:30 6

Myši se k počítači připojují skrze USB, mají šest (pouze) tlačítek a design, jež nápadně připomíná Razer.

Reklama

Společnost Hama, která u nás patří k nejvýznamnějším distributorům příslušenství, připravuje dvojici herních počítačových myší s názvem uRage a uRage evo. Oba modely se připojují prostřednictvím kabelu s délkou dva metry, který je na svém konci opatřen USB konektorem.

Myši mají šest tlačítek, z nichž pět je programovatelných a komunikace po USB probíhá maximálně na frekvenci 500 Hz. Lákadlem je údajně ergonomické tělo a futuristický design, na který hráči uslyší.

Dále jsou vybaveny laserovým snímačem: uRage s rozlišením 2400 dpi, uRage evo dostala do vínku 3200 dpi. Po stranách mají protiskluzovou úpravu, naopak vespod dva široké teflony pro lepší skluz a zabudované LED diody.

uRage je navíc obdařena kvalitnějšímmi tlačítky, výrobce zatím informaci blíže nespecifikoval. V obchodech je obě naleznete za 20, respektive 30 euro. Suma Sumárum. Jedná se spíše o průměr a tak jedinci, kteří to se skillem a fragy skutečně myslí vážně, zřejmě raději sáhnou po osvědčeném modelu Razer Mamba, Logitech MX 518 či G700.

uRage a uRage evo: herní hlodavci od Hama s až 3200 dpi
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama