varta-fast-energy-ma-dostatek-energie-a-soucasne-nabije-nekolik-zarizeni
Novinka Varta Fast Energy má dostatek energie a současně nabije několik zařízení

Varta Fast Energy má dostatek energie a současně nabije několik zařízení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 12. 2020 17:06 2

Novinka v podání powerbanky Varta Fast Energy 20000 nabízí vše potřebné pro rychlé nabíjení. Jejím základem je hliníkové tělo ukrývající baterii s kapacitou 20 000 mAh. Energii je přitom možné získat hned přes dva typy připojení.

Reklama

Základem powerbanky Varta Fast Energy jsou dva USB-A porty podporující dobíjecí standard Quick Charge 3.0. Další možností je pak obousměrný USB-C konektor, který v základu nabízí 5 V a 3A, ale také podporuje standard Power Delivery. O využití funkce Quick Charge nebo Power Delivery je uživatel informován změnou barvy první stavové LED z bílé na modrou. Obě funkce umožňují rychlejší dobití podporovaných zařízení.

Powerbanka si poradí nejen s telefony s Androidem, ale také např. iPhony a nabije je podstatně rychleji. Varta Fast Energy nabízí maximální nabíjecí výkon až 18 W a 15 W (sdíleně) v případě připojení více zařízení. Ty může majitel připojit hned tři a dobít tak energii pro mobily např. celé rodině. Novinka nabízí rovněž funkci pass-through. Je tak možné k nabíjené powerbance připojit další zařízení a dodat tak energii všem zařízením najednou.

 Varta Fast Energy má dostatek energie a současně nabije několik zařízení
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud připojené zařízení nepodporuje Quick Charge ani Power Delivery, tak powerbanka nabídne na klasickém USB portu až 2,4 A resp. až 3 A na USB-C. Samotnou powerbanku je možné dobít jak s využitím USB-C (k dispozici s Power Derlivery), tak microUSB (max 2 A). Součástí balení je také USB-A na USB-C kabel.

Varta Fast Energy je dostání v kapacitách 20 000, 15 000 a 10 000 mAh za cenu od 799 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama