varta-indestructible-2000-powerpack-odolny-zdroj-energie-nejen-pro-smartphony
Novinka Varta Indestructible 2000 Powerpack: Odolný zdroj energie nejen pro smartphony

Varta Indestructible 2000 Powerpack: Odolný zdroj energie nejen pro smartphony

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 2. 2015 10:00 4

Dříve či později každý majitel chytrého zařízení narazí na problém, kdy se stav baterie blíží 0 % a el. zásuvka není po ruce. Velký problém má ale jednoduché řešení v podobě mobilního zdroje Varta Indestructible, který přináší možnost dobít si kdekoli a kdykoli váš mobilní telefon, navigaci nebo např. tablet. Navíc samotná konstrukce zařízení je „nezničitelná“.

Reklama

Energetické nároky dnešních zařízení není snadné pokrýt. Ať už mobilní telefony, GPS navigace nebo tablety dnes nabízí stále více funkcí, ale kapacita baterií bohužel zůstává stejná. Dříve či později každý majitel chytrého zařízení narazí na problém, kdy se stav baterie blíží 0 % a el. zásuvka není po ruce. Velký problém má ale jednoduché řešení v podobě mobilního zdroje Varta Indestructible, který přináší možnost dobít si kdekoli a kdykoli váš mobilní telefon, navigaci nebo např. tablet. Navíc samotná konstrukce zařízení je „nezničitelná“.

Powerpack tak vydrží i drsnější zacházení včetně pádu ze dvou metrů na zem a nabízí i odolnost vůči prachu a voděodolnost dle standardu IP 67. Pro nabíjení je k dispozici klasický USB port s nabíjecím proudem 1 A. Spektrum použití je tak široké a nabíjení je rychlé. Samotný Powerpack obsahující Li-Ion baterii je možné v klidu doma nabít jak připojením k počítači tak např. prostřednictvím USB nabíječky vašeho mobilu.

O stavu nabití baterie informují čtyři stavové diody. V základním balení nechybí microUSB kabel o délce jednoho metru a cestovní sáček. 

- Rozměry 116 × 54 × 20 mm, váha 114 g

- Baterie typu Li-Ion

- Odolnost dle IP67, testováno na odolnost vůči pádu - 2 m

- MFi kompatibilní - bezproblémová spolupráce s Apple produkty

Doporučená cena odolného zdroje Varta Indestructible 2000 Powerpack byla stanovena na 849 korun s DPH.

Varta Indestructible 2000 Powerpack: Odolný zdroj energie nejen pro smartphony
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama