Varta Wireless Charger Pro - nabíjejte rychle a Qi bezdrátově
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Varta Wireless Charger Pro - nabíjejte rychle a Qi bezdrátově

Varta Wireless Charger Pro - nabíjejte rychle a Qi bezdrátově

Redakce PCT

Redakce PCT

7. 12. 2022 10:05

První generace bezdrátových nabíječek už pomalu dosluhuje, rychlejší modely jsou tady. Tak nečekejte zbytečně dlouho, než mobil bude zase v plné kondici.

Reklama

Bezdrátové nabíjení je stále populárnější, ale pokud máte starší model, rychlost už není taková jaká by mohla být. Tuto situaci do značné míry řeší nová bezdrátová nabíječka Varta. 

Wireless Charger Pro přináší bezdrátové nabíjení s podporou standardu Qi a maximální rychlostí nabíjení 15 W. Pro starší zařízení jsou k dispozici i pomalejší režimy 5, 7, 10 a tedy také 15 W. Pro použití nabíječky stačí připojit USB-C zdroj podporující standard USB Power Delivery (5 V/ 2 A; 9 V/ 2 A; 12 V/1.5 A) a nabíjené zařízení už jen jednoduše položit. O stavu nabíjení informuje vícebarevná dioda. Pohodlnému nabíjení a stabilitě pomáhají silikonové „nožky“ a „antislip“ materiál, který udrží na místě i mobily se „skleněným“ tělem. 

Varta Wireless Charger Pro - nabíjejte rychle a Qi bezdrátově
i Zdroj: PCTuning.cz

Základna nabíječky je z kvalitního hliníku a kryt nabíjecí části v kombinaci plastu a „textilního“ povrchu. Varta Charger Pro si poradí se všemi zařízeními jako jsou telefony, chytré hodinky, bezdrátová sluchátka a další USB zařízení. Samozřejmostí jsou 3 roky záruky a v balení je přiložen 1m USB-C to USB-C kabel.

Technické parametry:

  • Input: 5V 2.0A, 9V 2.0A, 12V 1.5A
  • Output:  5W, 7.5W, 10W a 15W
  • Rozměry: 100 x 100 x 6,5 mm
  • Váha: 89 g

Koupíte třeba na CZC.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama