verny-zavodni-simulator-dirt-rally-opustil-early-access-vas-muze-byt-za-par-stovek
Novinka Věrný závodní simulátor DiRT Rally opustil Early Access, váš může být za pár stovek

Věrný závodní simulátor DiRT Rally opustil Early Access, váš může být za pár stovek

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

8. 12. 2015 15:00 8

V Codemasters právě ukončili hlavní práce na závodní hře DiRT Rally a vydali ji na Steamu v ostré verzi. Přechod z Early Access přístupu pak britští mistři závodních her ještě okořenili zajímavou slevou.

Reklama

Společnost Codemasters se po arkádových pokusech rozhodla vrátit ke kořenům závodění a přinést nám věrný simulátor rallye. Aby byl pocit z jízdy v DiRT Rally naprosto perfektní, nezapomněli na věrný jízdní model automobilů ani na komunitu, která se několik měsíců starala o zpětnou vazbu.

Výsledkem snažení je velmi věrný simulátor, který potěší spíše pravověrné fanoušky rallye. Zapomeňte na závody ve více jezdcích, v této hře vás čekají především klasické rychlostní zkoušky, v nichž se budete prát se svým vozem i s různými povrchy. K správnému pocitu z jízdy byste tak rozhodně neměli zapomenout na kvalitní volanty.

Pokud patříte mezi zapálené fanoušky závodních her, DiRT Rally vám rozhodně nemůže chybět. Cena hry na Steamu byla stanovená na 44,99 € (cca 1200 Kč), nyní se na ni však stahuje 15% sleva, takže za ní dáte pouze 38,24 eur (cca 1050 Kč). 

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama