video-tvurci-star-citizen-ukazuji-destrukci-vesmirnych-lodi
Novinka Video: Tvůrci Star Citizen ukazují destrukci vesmírných lodí

Video: Tvůrci Star Citizen ukazují destrukci vesmírných lodí

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

11. 10. 2015 18:00 6

Ostré vydání komunitou financované hry Star Citizen je vzhledem k jejímu nadstandardnímu crowdfundingovému úspěchu v nedohlednu. Tvůrci do hry chtějí zapracovat hromadu modulů, díky nimž ve vesmíru budeme moci dělat v podstatě vše, na co si vzpomeneme. Abychom však na tenhle projekt v průběhu času nezapomněli, zásobují nás hromadou zajímavých videí, které nás informují o všech nových možnostech. V nejnovějším video přitom došlo na destrukce vesmírných lodí.

Reklama

Ve videu níže budete obrazem i zvukem srozuměni o tom, že exploze ve Star Citizen nejsou naskriptované, ale odvíjí se podle toho, na jaké poškození lodí se dostane. Poškození jednoho modulu tak může vyvolat řetězovou reakci, během níž dojde k rozšíření ohně do ostatních částí lodí a k jejímu postupnému vybuchování.

Samotná destrukce přitom vypadá velmi působivě. Jednotlivé části lodí se rozlétají na všechny strany a nechybí požáry, unikání vzduchu a tříštění skla na tisíce kousků.

Star Citizen na Kickstarteru vybrala 2,1 milionů dolarů, načež tvůrci hry v čele s Chrisem Robertsem kampaň přesunuli na vlastní stránky, kde se jim do dnešních dnů podařilo vybrat dalších více než 90 milionů dolarů. Tomu se říká úspěch, no ne? Jak se na Star Citizen těšíte?

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama