video-ve-stylu-super-mario-bros-varuje-pred-riziky-nechraneneho-sexu
Novinka Video ve stylu Super Mario Bros varuje před riziky nechráněného sexu

Video ve stylu Super Mario Bros varuje před riziky nechráněného sexu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 12. 2010 15:00 5

Hlavní hrdina musí předtím, než získá kondom a ulehne se svou milou na lože, urazit dlouhou cestu a překonat řadu nástrah.

Reklama
Video ve stylu Super Mario Bros varuje před riziky nechráněného sexu
i Zdroj: PCTuning.cz

V konzervativní Anglii se proti nechtěnému těhotenství a pohlavním nemocem rozhodli bojovat po svém. Organizace Teenage Pregnancy Partnership, která sídlí ve městě Leisestershire a snaží se mezi mladými lidmi dlouhodobě šířit osvětu o používání prezervativů, nyní do svého zbraňového arzenálu zařadila ukázku ve stylu 8bitových videoher. Ve videu, které se nápadně podobá slavné 2D arkádě Super Mario Bros, musí hlavní hrdina předtím, než potěší svou milou sehnat prezervativ.

Čeká na něj ale řada nástrah. Musí se vyhýbat nebezpečným pohlavním nemocem a stejně tak alkoholu, který se ho snaží při putování za kondomem svést z cesty a zřejmě mu přichystat i pořádnou kocovinu. Vše ale nakonec dobře dopadne a poté, co získá ochranu, se může konečně plně oddat partnerce. Nepředpokládám, že důležité poselství zabalené do nenásilné a vtipné formy někoho pobouří. Jedná se naopak o velice originální způsob, jak mladší generace informovat o nebezpečí výměny tělesných tekutin :)

Zdroj: Kotaku

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama