viewsonic-uvede-dva-nove-kancelarske-monitory
Novinka ViewSonic uvede dva nové kancelářské monitory

ViewSonic uvede dva nové kancelářské monitory

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

30. 7. 2012 09:00

Monitory jsou zcela základní a mají TN matici s LED podsvícením. Jsou určené především do kanceláří, čemuž odpovídají i jejich parametry a nízká cena.

Reklama

ViewSonic chystá na trh uvést dvojici nových monitorů, které se pyšní zejména vstřícností k přírodě a patří do řady VA12. Zkratka VA bohužel neznamená použitou matici. Ta je jen TN, jelikož se jedná o malé levné monitory do kanceláří.

ViewSonic uvede dva nové kancelářské monitory
i Zdroj: PCTuning.cz
ViewSonic uvede dva nové kancelářské monitory
i Zdroj: PCTuning.cz

Jejich označení je VA1912m-LED a VA2212m-LED. Větší model má úhlopříčku 22 palců a Full HD rozlišení. Tento monitor by se ještě i dal použít. Menší z nich má totiž na úhlopříčce 19 palců rozlišení jen 1366 × 768 pixelů. To je v dnešní době málo i na 15“ palcový notebook, natož na takto velký monitor.

Oba monitory mají LED podsvícení, analogový VGA a digitální DVI vstup a dva integrované 2 W reproduktory. Novinky mají na své zadní straně připraveno ukotvení pro držák standardu VESA. VA2212m-LED se začnve prodávat v Severní Americe koncem července za $149 (3 600 Kč) zatímco VA1912m-LED je očekávaný uprostřed srpna za cenu $125 (3 000 Kč).

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama