vime-kdy-samsung-odhali-superphone-galaxy-s20-nabidne-nejlepsi-fotoaparat-na-svete
Novinka Víme, kdy Samsung odhalí superphone Galaxy S20. Nabídne nejlepší fotoaparát na světě

Víme, kdy Samsung odhalí superphone Galaxy S20. Nabídne nejlepší fotoaparát na světě

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 1. 2020 14:00

Už z kraje února se dočkáme premiéry nejmodernějšího samsungu, modelu Galaxy S20, a to pravděpodobně hned ve třech variantách. Oficiální pozvánka výrobce vybraným médiím a youtuberům prozradila, že chystané telefony uvidíme v úterý 11. února, tedy o týden dříve, než tvrdily předchozí zprávy. Místem konání akce bude opět americké San Francisco.

Reklama

Z výčtu výbavy, která dříve unikla na internet, vyplývá, že top model Galaxy S20 bude mít periskopový fotoaparát s pětinásobným/desetinásobným optickým přiblížením a dále také vysoké rozlišení hlavního snímače se 108 megapixely. Podle uznávaného leakera @IceUniverse chystaná řada S20 nabídne vůbec nejlepší mobilní fotoaparáty na trhu a ukončí nadvládu modelů značky Huawei. Mimo to příchozí smartphony možná budou disponovat i spektrometrem pro určení chemického složení objektů.

Dále se očekává mimo nejmodernějšího procesoru Snapdragon 865 také nová verze uživatelského prostředí One UI a až 1 TB prostoru pro data. Novinky ale pravděpodobně nenabídnou tradiční sluchátkový 3,5mm jack.

Společně s řadou Galaxy S20 bude představen také skládací Galaxy Fold 2 s véčkovou konstrukcí. Celá keynote společnosti Samsung bude streamována živě na YouTube a na webu výrobce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama