Virtuální hokejová liga jde do finále. Kladno potká Pardubice
i Zdroj: Esporthokej.cz (se svolením)
Hry Novinka Virtuální hokejová liga jde do finále. Kladno potká Pardubice

Virtuální hokejová liga jde do finále. Kladno potká Pardubice

Komerční sdělení
1. 3. 2024 12:00

Vyřazovací boje Esport Hokejové ligy míří do své závěrečné části. Po napínavém semifinále je známá dvojice finalistů a také aktéři zápasu o třetí místo. Oba zápasy se odehrají v rámci vyvrcholení páté sezony nejvyšší domácí ligy ve virtuálním hokeji už v sobotu 2. března.

Reklama

Nejlepším týmem základní části se stalo Dynamo Pardubice, které probruslilo sezonou bez jediné porážky. Společně s ním si přímý postup do čtvrtfinále zajistili také Rytíři Kladno, BK Mladá Boleslav a již tradičně HC Oceláři Třinec. Svůj čtvrtfinálový zápas nezvládla pouze Mladá Boleslav, kterou v semifinálových bojích nahradila vítkovická Ridera. V souboji o finále však podlehla pardubickému Dynamu a musela se spokojit pouze s postupem do boje o třetí místo, stejně jako Oceláři, kteří nenašli recept na Kladno.

Program finálového dne

  • Zápas o třetí místo: HC Oceláři Třinec - HC Vítkovice RIDERA
  • Finálový zápas: HC Dynamo Pardubice - Rytíři Kladno

Nejlepší čtyři týmy si rozdělí prizemoney v celkové výši 150 tisíc korun. Největší část z koláče si ukrojí vítězný tým. Jeho gameři si zajistí odměnu 80 tisíc korun.

Sleduj livestreamy a vyhraj

Během finálového dne se můžou všichni diváci na Twitchi těšit na soutěž o kupony do PlayStation storu v následujících hodnotách:

  • 2x 2 000 korun
  • 3x 1 000 korun
  • 6x 500 korun

Jdou si pardubičtí gameři pro čtvrtý titul v řadě nebo je zaskočí skvěle hrající Kladno? To se dozvíte ve finálovém dni, který uskuteční už v sobotu 2. března. Živý přenos můžete sledovat na našem Twitch kanále nebo se můžete připojit k Watchparty u gamera a streamera Romana „Blade” Pilného na jeho Twitch kanále. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama