vodafone-spustil-predprodej-konzole-playstation-5-sleva-muze-cinit-az-4-000-kc
Novinka Vodafone spustil předprodej konzole PlayStation 5. Sleva může činit až 4 000 Kč

Vodafone spustil předprodej konzole PlayStation 5. Sleva může činit až 4 000 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 11. 2020 12:30 1

Exkluzivně u Vodafonu mohou noví i stávající zákazníci v předprodeji zakoupit se slevou až 4 000 korun horkou a dlouho očekávanou novinku PlayStation 5. 

Reklama

Právě dnes zahájil Vodafone předprodej dvou verzí herní konzole Playstation 5. První verzí je konzole s diskovou mechanikou pro vkládání zakoupených her. Standardní cena je 13 601 korun. Druhou verzí je PlayStation 5 Digital Edition, do které už disk se hrou nestrčíte, hry se nakupují jen virtuálně v PlayStation Store. Cena tohoto modelu je 11 201 korun. Obě verze si ale může zákazník u Vodafonu zakoupit se slevou až 4 000 korun a věrný zákazník si je může odnést dokonce už za první platbu 1 koruna a zbytek v měsíčních splátkách.

Vodafone spustil předprodej konzole PlayStation 5. Sleva může činit až 4 000 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

„Konzoli tímto způsobem získá zákazník s našimi hlasovými tarify v kombinaci s internetem na doma. Stačí nově uzavřít nebo prodloužit smlouvu na 24 měsíců s minimálním měsíčním plněním od 390 korun. Pro zákazníky jsme také připravili možnost si pořídit ke konzoli druhý ovladač. Jeho cena je 1 877 korun. Nabídka je limitovaná a platí do vyprodání zásob,“ vysvětluje Jakub Králík, manažer portfolia koncových zařízení Vodafonu.

Veškeré informace ke konzolím, včetně technických parametrů, jsou na webu vodafone.cz/playstation5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama