vykonny-reditel-gigabyte-potvrdil-zarijove-vydani-grafiky-geforce-gtx-880
Novinka Výkonný ředitel Gigabyte potvrdil zářijové vydání grafiky GeForce GTX 880

Výkonný ředitel Gigabyte potvrdil zářijové vydání grafiky GeForce GTX 880

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

6. 8. 2014 12:00 10

V rozhovoru pro magazín Expreview na konferenci ChinaJoy Game Developers Conference potvrdil výkonný ředitel společnosti Gigabyte spekulované datum vydání chystané grafické karty GeForce GTX 880 od NVIDIA. 

Reklama

Podle jeho slov by měla NVIDIA svoji grafickou kartu vyšší střední třídy nové generace uvést v září 2014. Uvedl to v souvislosti s dotazem, zda Gigabyte pracuje na nereferenčním modelu této karty. Výkonný ředitel Gigabyte potvrdil, že Gigabyte skutečně chystá nereferenční model této karty, která by měla být vydána pod označením GTX 880 G1.Gamer. 

Výkonný ředitel Gigabyte potvrdil zářijové vydání grafiky GeForce GTX 880
i Zdroj: PCTuning.cz

Nová grafika od Gigabyte by měla být vybavena masivním chladičem, který by měl zvládnout uchladit až 650 W. Jelikož bude GTX 880 založená na architektuře "Maxwell", která je úspornější a má tudíž i lepší poměr výkonu na watt produkovaného tepla. Chladič nadcházející karty od Gigabyte by díky tomu měl při nižších teplotách chladit GPU pouze pasivně. Chladič by měl být samozřejmě vybaven také ventilátory, ty by se však měly automaticky zapínat pouze při vyšších teplotách. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama