vyrobit-bily-iphone-4-je-tezsi-nez-se-predpokladalo
Apple Novinka Vyrobit bílý iPhone 4 je těžší, než se předpokládalo

Vyrobit bílý iPhone 4 je těžší, než se předpokládalo

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 6. 2010 14:30 38

Bílá varianta iPhone 4 se kvůli problémům ve výrobě dostane do prodeje až za měsíc.

Reklama

iPhone 4 přináší oproti svým předchůdcům řadu nových funkcí a tak už i náročnějším uživatelům přestává být telefon Apple pro smích. Z přístroje dotvářejícího image vlastníka se stal plnohodnotný komunikátor zvládající multitasking, vylepšený e-mail, pokročilé vyhledávání, mající špičkový displej a dokonce zvládající slušně fotit a natáčet videa.

Vyrobit bílý iPhone 4 je těžší, než se předpokládalo
i Zdroj: PCTuning.cz

A tak většina potencionálních kupců bere obchody doslova útokem. Na někoho se dostane, druzí ostrouhají. Nemalé procento z nich navzdory tomu všemu ale stále vyčkává. Důvod je prozaický: čekají na svoji vysněnou bílou verzi iPhone 4. V současné době lze objednat pouze základní černou variantu, u té bílé je stále viditelné slůvko „unavailable“.

O tom, že s atraktivnější verzí není něco v pořádku, svědčí i reakce přímo z Apple: „Výroba bílé varianty se ukázala být náročnější, než jsme čekali. Dostupnost bílého modelu se tak přesouvá na druhou polovinu července.“ Estétům tak nezbývá než si počkat anebo v případě nouze sáhnout pro ně po „fádní“ černé variantě.

Zdroj: Macworld

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama