vyzkousejte-adobe-photoshop-cs6-beta-si-poradi-i-s-videem
Novinka Vyzkoušejte: Adobe Photoshop CS6 beta si poradí i s videem

Vyzkoušejte: Adobe Photoshop CS6 beta si poradí i s videem

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

23. 3. 2012 06:00 5

Oblíbený grafický editor již v betaverzi nese funkce konečného produktu a máme se opravdu na co těšit. Vývojáři slibují výrazné změny a nově i editaci videa.

Reklama

Společnost Adobe po delší době vypustila další verzi svého bitmapového grafického editoru Photoshop. Nejedná se prozatím o finální sestavení, nýbrž o betu, která naprostou většinu změn a nových funkcí obsahuje. Finální úpravy pravděpodobně budou jen v režii odstraňování chyb a případných problémů.

Vyzkoušejte: Adobe Photoshop CS6 beta si poradí i s videem
i Zdroj: PCTuning.cz

Beta Photoshopu CS6 sází na zvýšení výkonu a celkově lepší výsledky ve zpracování obrazu. Podstatných změn se dočakala i rodina oblíbených nástrojů pro nahrazení obsahu výběru pomocí pokročilých algoritmů - Content-Aware. Do té přibyly nástroje Content-Aware Patch umožňující větší kontrolu nad zdrojovou oblastí a Content-Aware Move pro snadné přesunutí výběru v obraze.

Nějakou dobu společnost vypouští na povrch videa ukazující zajímavé funkce nové verze a současně jejichh využití v praxi. Vidět můžeme vylepšené nástroje pro výběr, práci s videem, vrstvami apod.

Časově omezenou zkušební betu můžeme stahovat z oficiálních stránek - http://labs.adobe.com/technologies/photoshopcs6. K dispozici jsou verze pro Windows i MacOS a při samotné instalaci se zobrazí pole pro vyplnění sériového čísla. Zde je pro úspěšné pokračování nutné vybrat položku „Try. I want to try Adobe Photoshop CS6 for a limited time.“

Zdroj: Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama