wacom-vydava-intuos-creative-stylus-pro-apple-ipad
Apple Novinka Wacom vydává Intuos Creative stylus pro Apple iPad

Wacom vydává Intuos Creative stylus pro Apple iPad

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

24. 8. 2013 10:00

Společnost Wacom, výrobce grafických tabletů, představila Instuos Creative Stylus, digitální pero citlivé na tlak.

Reklama

Pero je učené především pro skicování, kreslení a malování na tabletech iPad od společnosti Apple. Konstrukce pera by měla zajistit pohodlné držení a minimální zátěž pro dlaň ruky. Stylus má také podporu různých kreativních aplikací.

Wacom vyvinul vlastní digitální aplikaci Bamboo Paper, která je optimalizovaná pro Creative Stylus a nabízí některé nástroje, které vám umožní pohodlné malování. Pero také nabídne 2048 úrovní citlivosti na tlak, což je pro malování ideální. Při zapojení pera iPad registruje pouze dotyk pera, nikoliv ruky, což zamezuje náhodnému dotyku ruky. Pero komunikuje s tabletem prostřednictvím inteligentní technologie Bluetooth 4.0.

Wacom vydává Intuos Creative stylus pro Apple iPad
i Zdroj: PCTuning.cz

Intuos Creative Stylus je určen především pro použití s tablety Apple iPad 3,4 a Mini a je kompatibilní s aplikacemi jako je Autodesk SketchBook Pro, ArtRage, Bamboo Paper a Psykoopaint. Samotné tělo pera je vyrobeno z broušeného hliníku a je dodáváno ve dvou barevných provedeních, v černé a modro-černé. 

S perem jsou také dodávány náhradní baterie a dva další hroty pera. Wacom stanovil cenu Intuos pera na 99,99 €, tedy necelých 2 600 korun. 

Zdroj: Hardware.info

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama