western-digital-uvadi-externi-ssd-my-passport-go
Novinka Western Digital uvádí externí SSD My Passport Go

Western Digital uvádí externí SSD My Passport Go

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 6. 2019 11:30

Společnost Western Digital přináší na český trh externí solid-state disk My Passport Go. Nejnovější přírůstek nabízí kapacitu až 1 TB v kompaktních rozměrech. Má také integrovaný USB kabel a odolnou konstrukci, takže vydrží i hrubší zacházení. Navržen byl hlavně pro využití na cestách.

Reklama

Externí SSD My Passport Go disponuje ochranným gumovým rámem, který pohlcuje nárazy a nemá žádné pohyblivé mechanické součástky. Odolat by měl pádům z výšky až dva metry a pomoci tak uživatelům uchovat jejich digitální obsah v bezpečí, chráněný před nárazy a otřesy. K velkým přednostem disku patří i skromné rozměry (67 × 95 × 10 mm) a integrovaný USB kabel.

My Passport Go dokáže přenášet data rychlostí až 400 MB/s. Je plně kompatibilní s počítači, je na něj poskytována tříletá záruka a součástí balení je i zálohovací software pro Windows. Po přeformátování spolupracuje SSD i se službou Time Machine pro zálohování z počítačů Mac.

SSD je k dostání ve dvou barevných provedeních ochranných rámů (modrá a žlutá) a ve dvou kapacitách 500 GB (zhruba 2 500 Kč) a 1 TB (zhruba 3 700 Kč).

Western Digital uvádí externí SSD My Passport Go
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama