windows-8-1-maji-problem-ve-hrach-se-seka-mys
Novinka Windows 8.1 mají problém: Ve hrách se seká myš

Windows 8.1 mají problém: Ve hrách se seká myš

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

24. 10. 2013 16:00 32

Seká se vám ve hrách na Windows 8.1 myš? Máme řešení, které tento problém minimalizuje, než Microsoft poskytne opravu. A doufejme, že to nebude spolu s další verzí Windows.

Reklama

Minulý týden byla uvedena dlouho očekávaná aktualizace Windows 8.1, ale nezůstala bez chyb. Jednou z nich, je velmi nepříjemná věc pro hráče. Mnoho uživatelů si stěžuje, že se jim ve hrách seká myš. Další uživatelé pak potvrzují tzv. Mouse Lag i v běžném prostředí plochy. Nejčastěji se problém vyskytuje u myší s vysokou citlivostí. Pokud takový problém máte, pokusíme se vám poradit, jak jej alespoň částečně eliminovat.

Řešení, které minimalizuje toto zasekávání ve hrách je následující a musíte jej udělat pro každou hru zvlášť. Pravým tlačítkem myši klikněte na spouštěcí soubor, následně zvolte Vlastnosti, přejděte na záložku Kompatibilita, zaškrtněte „Tento program spustit v režimu kompatibility pro“ a zvolte Windows 8. Pak ještě zaškrtněte „Zakázat změny velikosti zobrazení při vysokých hodnotách DPI.“

Windows 8.1 se zatím neukázaly v nejlepším světle. Dalším z problémů je totiž také náhodné vypínání nebo neprobrání se ze spánku a následně nucený tvrdý restart. Více informací pro konkrétní hry lze najít v tomto vlákně na Reddit.

Zdroj: Reddit

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama