wordcamp-2015-navstivte-konferenci-venovanou-redakcnimu-systemu-wordpress
Novinka WordCamp 2015: Navštivte konferenci věnovanou redakčnímu systému WordPress

WordCamp 2015: Navštivte konferenci věnovanou redakčnímu systému WordPress

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 2. 2015 19:00

28. února se v prostorách VŠE v Praze uskuteční konference WordCamp Praha 2015, která se bude věnovat redakčnímu systému WordPress z pohledu uživatelů i vývojářů a tématům týkajícím se tvorby a provozu internetových stránek.

Reklama

Konference bude rozdělena do dvou sérií přednášek, kde první série nazvaná „Uživatelé“ bude věnována všem blogerům, správcům a uživatelům, druhá série přednášek s názvem „Developeři“ pak půjde více do hloubky WordPressu a je vhodná pro programátory, kodéry či pokročilé uživatele. 

Každá přednáška bude trvat 45 minut a bude následována 15 minutovou přestávkou, kdy bude možné se občerstvit či přejít na druhou linii přednášek. Novinkou letos budou workshopy, na kterých se budou probírat ukázky a návody v praxi.

Z celkového počtu 16 přednášek bude více jak půlka v angličtině a obě linie přednášek budou prezentovat odborníci na slovo vzatí, jako například Jack Lenox (Automattic.com), Davor Altman (ManageWP.com), Amir Helzer (OntheGoSystems.com), Jaroslav Polakovič (x-team.com), Marko Heijnen (GlotPress), Tomasz Dziuda (gavick.com), Adam Trachtman (lucidcircus.com), Pavel Ungr a další.

Kompletní program najdete na stránkách akce zde.

Cena vstupenky je stanovena na 599 Kč s tím že do konce ledna lze lístek koupit za 399 Kč. V prodeji je 400 lístků, které se prodávají přímo na stránkách akce.

WordCamp 2015: Navštivte konferenci věnovanou redakčnímu systému WordPress
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TZ Wordcamp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama