world-of-tanks-obohatily-svedske-tanky
Novinka World of Tanks obohatily švédské tanky

World of Tanks obohatily švédské tanky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 12. 2016 23:30 4

Když už si říkáte, že World of Tanks už nemůže ničím překvapit, že zvládáte se svými vozidly všechny triky, tak vždycky přijde nějaké to překvapení. Aktualizace s pořadovým číslem 9.17 nabízí přesně ten okamžik, který vás pořádně nakopne.

Reklama

Hráči dostávají hned dvě linie švédských tanků. Na bojiště tak vyjedou nejen „destroyer“ tanky, ale také solidní mix lehké, střední a těžké palebné síly. Švédské stíhací destroyery jsou opravdovým skvostem, který se ve hře objevuje. Charakteristickým znakem těchto vozidel je jejich nízký profil – někdy dokonce nejlepší ve své třídě. Do rukou tak získáte skutečně zastrašující palebnou sílu.

Na Tier VIII to bude proslulý UDES03 a ještě více známější Stridsvagn 103 zkráceně označovaný jako Strv 103B. Do hry zasáhnou navíc dva nové módy nazvané prostě a jednoduše Siege (Obléhání) a Travel (Cestování). V módu Travel bude potřeba pořádně sešlápnout pedál a rychle si zajistit pozici rychlým útěkem. V módu Siege se rychlost naopak bude snižovat, ale naopak výrazně stoupne schopnost naservírovat protivníkovi pořádné poškození.

„Originální design a unikátní hratelnost nově přidaných švédských tanků se okamžitě projeví a rozvine na bojišti,“ říká produktový ředitel World of Tanks Thaine Lyman. „Švédská inovativní technická řešení přinášejí do hry spoustu nového. Na nové módy Siege a Travel si bude potřeba nějaký čas zvykat. Jejich zvládnutí však bude ohromnou bojovou silou.“

Švédsko tak do hry přichází celkem s desítkou lehkých, středních a těžkých tanků. V horní části stromu pak na vás čeká mocný Tier X tank Kranvagn, což lze považovat za skutečnou lahůdku.

Více se o nové aktualizaci se dozvíte na oficiálních stránkách hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama