xiaomi-mi-watch-lite-zaujmou-cenou-a-podporou-gps
Novinka Xiaomi Mi Watch Lite zaujmou cenou a podporou GPS

Xiaomi Mi Watch Lite zaujmou cenou a podporou GPS

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 12. 2020 16:19 2

Do evropských obchodů se brzy dostanou nové chytré hodinky od Xiaomi. Mi Watch Lite nemají vůbec špatnou výbavu, přitom se jejich cena bude držet v přijatelných mezích.

Reklama

Nové Watch Lite jsou přejmenované Redmi Watch, takže můžete počítat s displejem s rozlišením 320 × 320 pixelů a bohatým výběrem ciferníků; výrobce slibuje až 120 typů. Jak od chytrých hodinek očekáváte, tak i tento model zvládne měřit tep, kvalitu spánku a nechybí jim ani funkce, která vás naučí správně dýchat. Samozřejmostí je tradiční přehled o krocích či spálených kaloriích a mezi další funkce patří upozornění na příchozí hovory, SMS a notifikace, upozornění na nečinnost (pokud například dlouho sedíte), počasí nebo funkce pro vyhledání telefonu, pokud byste ho někde ztratili.

Xiaomi Mi Watch Lite zaujmou cenou a podporou GPS
i Zdroj: PCTuning.cz

Výrobce avizuje podporu až 11 tréninkových režimů, které zahrnují venkovní běh, venkovní cyklistiku, vnitřní cyklistiku, běžecký pás, plavání venku nebo v bazénu, freestyle, kriket, trekking, běh nebo chůzi. Na jedno nabití mají hodinky vydržet fungovat až 9 hodin, což není vůbec špatné a mezi výhody lze zařadit i GPS, GLONASS a barometr.

Cena Xiaomi Watch Lite zatím oznámena nebyla, ale tipujeme, že se bude pohybovat okolo částky 1 300 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama