xiaomi-zlevnuje-smartphony-i-produkty-chytre-domacnosti
Novinka Xiaomi zlevňuje smartphony i produkty chytré domácnosti

Xiaomi zlevňuje smartphony i produkty chytré domácnosti

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 8. 2020 13:00 2

Xiaomi slaví letos 10. výročí od svého založení a tuzemské zastoupení tohoto výrobce při této příležitosti přispěchalo se zajímavou slevovou akcí, díky které můžete významně ušetřit.

Reklama

V Česku zažívá Xiaomi raketový růst. Během tří let značka nabyla obrovské popularity a pevně se zakotvila na tuzemském trhu. A protože deset let působení firmy na globálním kolbišti je významný milník, máme tu hodně zajímavou akci.

V rámci speciálního eventu zlevňuje například smartphone Poco F2 Pro. Zákazníky láká na 6,67palcový displej, výkonný Snapdragon 865, nebo kvalitní zadní fotoaparát. Váš může být za pěkných 11 999 Kč. Upřesněme, že se jedná o variantu 6 GB + 128 GB.

Dalším zlevněným smartphonem je Mi Note 10. V nabídce má Snapdragon 730G, masivní baterii článku 5 260 mAh nebo pěkný 6,47palcový Super AMOLED displej. Nová cena je 12 999 Kč s DPH.

Nižší cenu mají i produkty chytré domácnosti. Mi Router 4C stojí nyní jen 499 Kč a nižší cenu má i dvojice robotických vysavačů. Mi Robot Vacuum Mop přijde na 6 490 Kč, zatímco Mi Robot Vacuum Mop P na 8 990 Kč.

Sleva na produkty neplatí jen na e-shopu Xiaomi, ale i u všech dalších prodejců. Akce trvá od 17. do 30. srpna.

Xiaomi zlevňuje smartphony i produkty chytré domácnosti
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama