XPG odhalilo nové počítačové skříně, hráči budou nadšení!
i Zdroj: XPG
Novinka XPG odhalilo nové počítačové skříně, hráči budou nadšení!

XPG odhalilo nové počítačové skříně, hráči budou nadšení!

David Švrček

David Švrček

5. 3. 2024 16:14 5

ADATA a její značka XPG představila na akci v Ostravě několik nových počítačových skříní. Vyberou si jak běžní uživatelé, tak opravdoví "pařmeni". Spolu s nimi se také ukázaly nové zdroje.

Reklama

ADATA spolu s její značkou XPG představila na akci v Ostravě hned několik novinek pro herní trh. Hlavními novinkami byly nové počítačové skříně, které kombinují stylový design a funkčnost. Pojďme se na ně podívat!

XPG INVADER X

Výkladní skříň počítačových skříní, tak by se XPG Invader X dal shrnout. Proč výkladní skříň? Při pohledu na case vás to musí napadnout, prosklená přední a boční strana skříně totiž z vašeho počítače dělá doslova výlohu jeho komponentů. Počítačová skříň velikosti Mid Tower je vyrobená z kvalitní oceli a temperovaného skla. Dostupná je buď v bílé, nebo černé barvě a nechybí ji samozřejmě hojné RGB podsvícení. Inženýři se také zaměřili na kvalitní odvod a proudění vzduchu aby se ani ty nejnabušenější komponenty ve skříni nepotily. 

XPG Invader X v černém provedení
i Zdroj: XPG
XPG Invader X v černém provedení

XPG BATTLECRUISER II

Futuristická, bytelná a stylová herní skříň pro zaryté gamery, tohle přesně je Battlecruiser II. Case disponuje kvalitním chlazením s podporou až 420 mm ventilátoru, RGB podsvícením, širokou konektivitou zahrnující porty USB 3.2 a USB-C a podpůrným držákem grafické karty, takže se nemusíte bát, že by vám obrovská GeForce 4090 utrhla základní desku. Skříň je rovněž velikosti Mid Tower a k dostání v černé a bílé barvě. 

XPG BATTLECRUISER II
i Zdroj: XPG
XPG BATTLECRUISER II

Další počítačové skříně

Dalšími ukázanými skříněmi byly například skříň XPG VALOR AIR, cenově dostupná a stále stylová skříň z oceli, s prosklenou bočnicí a širokou funkčností. Dále case XPG VALOR Mesh, VALOR Storm či Defender Pro, usedlejší design skříní bez podsvícení, který perfektně sedne i pro kancelářské stroje nebo uživatelům, kteří na sebe nechtějí tolik upozorňovat. Nesmíme opomenout ani dvojici stylových a dostupných skříní XPG Lander 500 a Lander 501. Jedná se o prostorné elegantní skříně z oceli s RGB podsvícením a vlastnostmi, které jistě uspokojí většinu hráčů.

Všechny skříně u sebe
i Zdroj: XPG
Všechny skříně u sebe

XPG CORE REACTOR II.

Spolu se skříněmi se ukázal také nový počítačový zdroj, XPG Core Reactor II., který zajistí stabilní a bezpečné napájení všech počítačových komponent uvnitř PC skříně. Zdroj je formátu  ATX 3.0, disponuje plně modulární kabeláží  a certifikací 80 PLUS GOLD s 90% účinností. O bezpečnost vašeho zařízení se také výborně postará, neboť disponuje ochranou proti přepětí, podpětí, proti zkratu, přehřátí či přetížení. 

CORE REACTOR II
i Zdroj: XPG
CORE REACTOR II
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama