youtube-gaming-konkurence-twitch-tv-bude-spustena-uz-za-par-hodin
Novinka YouTube Gaming: Konkurence Twitch.tv bude spuštěná už za pár hodin

YouTube Gaming: Konkurence Twitch.tv bude spuštěná už za pár hodin

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

26. 8. 2015 13:00 4

Zatím jedinou platformu pro steamování herního obsahu (Twitch.tv) už během několika hodin doplní ta samá služba, tentokrát pocházející zdílny Googlu (Alphabetu). 

Reklama

Herní platforma pro streamování obsahu od Googlu nese název YouTube Gaming a vedle klasických webových stránek nabídne i aplikace pro Android a iOS. To abychom své oblíbené streamy mohli sledovat třeba i na dovolené.

Web YouTube Gaming by měl nabídnout podporu až pro 25 000 různých her. Vedle toho bude podporovat videa až při 60 FPS. Tato služba však zatím bude dostupná pouze ve Velké Británii a USA.

YouTube Gaming: Konkurence Twitch.tv bude spuštěná už za pár hodin
i Zdroj: PCTuning.cz

Ještě před uvedení vlastní streamovací služby pro videohry Google zkoušel odkoupit samotný Twitch. Pro fanoušky videoher by vystavění konkurenční služby mohlo být přínosem, neboť tento web může přijít se zajímavými nápady, které se pak vžijí všeobecně do všech podobných platforem. Vstup Googlu do streamování videoher by navíc mohl přispět k profesionalizaci tohoto odvětví, neboť tato společnost má obrovské zázemí i finanční prostředky. Doufejme tedy, že se to Googlu povede.

YouTube Gaming bude spuštěný 27. srpna.

Zdroj: The Verge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama