zacatkem-rijna-se-uskutecni-4-rocnik-mistrovstvi-cr-v-pocitacovych-hrach
Novinka Začátkem října se uskuteční 4. ročník Mistrovství ČR v počítačových hrách

Začátkem října se uskuteční 4. ročník Mistrovství ČR v počítačových hrách

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 8. 2014 13:00 2

Za dva měsíce téměř na den přesně začne tuzemská scéna v soutěžním hraní zapisovat další tučný bod své historie. Konkrétně ve čtvrtek 2. října 2014 totiž na pražském výstavišti v Letňanech vypukne čtyřdenní maraton vyvrcholení již 4. ročníku Mistrovství ČR v počítačových hrách pod taktovkou portálu www.PLAYzone.cz.

Reklama

Na své si přijdou zejména fanoušci her Counter-Strike: Global Offensive, HearthStone: Heroes of Warcraft, League of Legends a StarCraft II: Heart of the Swarm, které byly pořadateli zvoleny jako letošní soutěžní tituly, v nichž se bude hrát o opravdu štědré ceny – například v momentálně celosvětově nejprofláklejší kompetitivní hře League of Legends se bude bojovat o pět kusů certifikované sestavy HAL3000 MČR Pro, což dohromady činí výhru v hodnotě zhruba 140 tisíc Kč jen pro vítěze turnaje v jedné hře. Na seznamu dalších cen pak nalezneme oficiální herní monitor MČR od Philips, nabušený notebook AlienWarem špičkový ultrabook DELL nebo židle DXRACER.

Mistrovství samozřejmě není jenom o finálových turnajích, ač pochopitelně a zaslouženě poutají největší pozornost, ale také o doprovodném programu pro návštěvníky akce na místě a diváky na streamu. I letos si přítomní na veletrhu budou moct vyzkoušet nejnovější technologie a výrobky od našich partnerů, stejně tak i různé herní doplňky či dokonce kosmetiku přímo z rukou sexy hostesek od AXE. Samozřejmostí jsou pak volně přístupné next-gen konzole, notebooky a certifikované sestavy MČR s aktuálními herními peckami. A právě o produkty partnerů akce bude jako vždy připravena spousta soutěží, do kterých se budou moci zapojit náštěvníci i diváci.

Velikým lákadlem jsou rozhodně také samotné zápasy, o jejichž komentování se jako vždy postarají profíci svého oboru. Ti, co budou v místě dění, je mohou zhlédnout včetně nefalšovaných emocí aktérů finále a ti, co nedostaví, alespoň skrze online vysílání PLAYzone TV. A v neposlední řadě si obě kategorie tradičně vychutnají zkušenou moderátorskou dvojici Alžběta Trojanová a Mikoláš Tuček z pořadu RE-PLAY.

Začátkem října se uskuteční 4. ročník Mistrovství ČR v počítačových hrách
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama