zahrajte-si-mini-verzi-survival-akcni-hry-dayz-zdarma
Novinka Zahrajte si mini verzi survival akční hry DayZ zdarma!

Zahrajte si mini verzi survival akční hry DayZ zdarma!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

24. 11. 2014 14:00 2

Vývojáři kasovního hitu DayZ, který se v současné době stále nachází v Early Access přístupu na Steamu, uveřejnili 2D verzi této hry. Hru s názvem MiniDayZ si můžete zahrát zdarma na oficiálním webu hry, kam se můžete přihlásit přihlašovacími údaji, pod kterými jste zaregistrováni na stránkách Bohemia Interactive.

Reklama

Hra MiniDayZ, za kterou stojí fanoušek DayZ s přezdívkou CannedBits, je v podstatě přesnou kopií DayZ (ne modifikace hry Arma 2), s tím rozdílem, že je pouze ve 2D a že v ní v současné době najdete pouze singleplayer. Opět se tedy setkáte s nutností přežít v postapokalyptickém světě zamořeném nebezpečnými zombie, zatím však bez další hrozby – ne vždy přátelských skupinek živých hráčů.

Zahrajte si mini verzi survival akční hry DayZ zdarma!
i Zdroj: PCTuning.cz

MiniDayZ si všiml tvůrce původního modu DayZ Dean Hall, který mu zajistil posvěcení hry přímo od Bohemia Interactive. To nakonec potvrdil i vzkazek na webu Bohemky: „Máme pro vás překvapení, MiniDayZ je nyní oficiálním produktem Bohemia Interactive a rovnou vyšla verze 1.0, kterou si můžete zdarma zahrát na oficiální stránce DayZ.“ Pakliže se do hry budete chtít pustit také, navštivte oficiální stránky hry DayZ zde.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama