zajistete-svemu-telefonu-dostatek-energie-s-powerbakou-varta-lcd-powerbank
Novinka Zajistěte svému telefonu dostatek energie s powerbakou Varta LCD Powerbank

Zajistěte svému telefonu dostatek energie s powerbakou Varta LCD Powerbank

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 6. 2019 19:00 6

Pokud se právě poohlížíte po kvalitní powerbance, protože před příchodem domů často řešíte vybitý mobil, možná vám do oka padne nová powerbanka od Varta s kapacitou 18 200 mAh. Její kapacita bezproblémů umožňuje několikrát nabít nejen mobilní telefon, ale také například i tablet.

Reklama

Powerbanka je osazena dvěma USB porty (2,4 A a 1 A), které nabízí možnost nabíjet dvě zařízení najednou. Jednoduše tak můžete dobít smartphone a tablet současně.

O stavu nabíjení, ale také připojených zařízení informuje integrovaný podsvícený displej. Ten zobrazuje využití jednotlivých USB portů a aktuální zbývající energii v procentech.  Z praktických vlastností potěší přítomnost základní „LED svítilny“ přímo v těle zařízení, která vzhledem ke kapacitě powerbanky nabízí skoro „nekonečné“ svícení.

Zajistěte svému telefonu dostatek energie s powerbakou Varta LCD Powerbank
i Zdroj: PCTuning.cz

V balení nechybí přiložený microUSB kabel. Z bezpečnostních prvků nechybí senzor, který hlídá přebití, přehřátí či hluboké vybití powerbanky. Nechybí ani ochrana proti přepětí pro baterie samotné powerbanky.  Samozřejmostí je také ochrana proti zkratu.

Doporučená cena powerbanky Varta LCD Powerbank je stanovena na 1 199 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama