zakaznici-si-stezuji-na-vadne-imacy
Apple Novinka Zákazníci si stěžují na vadné iMacy

Zákazníci si stěžují na vadné iMacy

Martin Stančík

Martin Stančík

24. 11. 2009 18:12 15

Někteří lidé, kteří si objednali jedny z nejdražších notebooků od Apple, si stěžují, že příjdou poničené nebo nejdou vůbec zapnout.  

Reklama

Apple je v poslední době zavaleno mnoha stížnostmi týkajícími se jeho high-endových notebooků - uživatelé mají problémy s pevnými disky i s displeji. Společnost proto vydala řadu opravných firmwarů, avšak ani to některým uživatelům nepomohlo. Nyní server DailyTech informuje o problémech, jež hlásí lidé, kteří si objednali Macy s procesorem Intel Core i7 - některým uživatelům totiž přišly s poničeným displejem, jiní hlásí, že počítač prostě nejde zapnout. Tím druhým problémem byli postiženi také redaktoři webu Engadget.

Zákazníci si stěžují na vadné iMacy
i Zdroj: PCTuning.cz

"Krabice není nijak poškozena, takže to vypadá, že displej má prostě nějaký tenký bod. Snad se Apple při balení Maců polepší - oprava toho mého bude trvat až do ledna," píše na fóru Apple jeden z nespokojených uživatelů. Nové iMacy s procesory i7 jdou v USA na dračku, mají totiž vyšší výkon, než předcházející modely a vylepšený design. Navíc je uživatelé bdrží s bezdrátovou klávesnicí a novou myší. Displej (pokud tedy nedorazí poničený) pak nabídne obraz ve formátu 16:9 s rozlišením 2560x1440 pixelů.
 

Zdroj: DailyTech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama