zalman-ms800-a-ms800-plus-dve-pocitacove-skrine-s-praktickou-podperkou-pridavnych-karet
Novinka Zalman MS800 a MS800 Plus: dvě počítačové skříně s praktickou podpěrkou přídavných karet

Zalman MS800 a MS800 Plus: dvě počítačové skříně s praktickou podpěrkou přídavných karet

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

17. 11. 2012 17:00 3

Společnost Zalman představuje dvojici nových počítačových skříní MS800 a MS800 Plus. Kromě běžné výbavy mají poněkud méně tradiční podpěrku pro dlouhé přídavné karty. 

Reklama

Obě skříně mají rozměry 207 x 533 x 541 mm a váží okolo 9 kg. Jsou vyrobené z oceli a ABS plastu. Co je činí zajímavými jsou podpěrky, které můžete použít k zajištění dlouhých grafických karet. Může se to zdát jako nepotřebné, ale v době kdy se používá k pájení bezolovnatý cín, je každá pomoc ke zvýšení životnosti dobrá. Alespoň teoreticky tak oddálíte dobu, za kterou by na vaší grafické kartě vznikl studený spoj.

Zalman MS800 a MS800 Plus: dvě počítačové skříně s praktickou podpěrkou přídavných karet
i Zdroj: PCTuning.cz

Na nosníky, které mohou podpírat váš grafický subsystém lze instalovat i větráky a libovolně je natáčet přesně dle vašich potřeb. Vytváření airflow je tak ještě o něco komplexnější záležitost, se kterou si může vyhrát nejeden počítačový nadšenec.

Aby toho nebylo málo, obě skříně jsou dodávány se dvěma 120 mm větráky na svrchní straně skříně, jedním 120 mm větrákem na místě klasické pozice pro zdroj a jedním 120 mm větrákem na spodku skříně. Verze Plus má navíc jeden nosič pro 92 mm větráky. Většina větráků má samozřejmě prachové filtry. Rychlost větráků lze měnit otočným regulátorem na předním panelu.

Počítačové skříně Zalman MS800 a MS800 Plus se začnou prodávat v prosinci. Základní verze bude stát $88, zatímco Plus vyjde na $100.

Zdroj: techpowrup

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama