Zásobte se na zimu v tradičním podzimním výprodeji na GOGu a hra zdarma k tomu
i Zdroj: GOG
Novinka Zásobte se na zimu v tradičním podzimním výprodeji na GOGu a hra zdarma k tomu

Zásobte se na zimu v tradičním podzimním výprodeji na GOGu a hra zdarma k tomu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

2. 9. 2023 18:00

Už dlouho jsme tu neměli nějaký výprodej, tak si na jeden ukážeme kurzorem. A když dávají hry zdarma, tak se tam i zdržíme.

Reklama

Starý dobrý GOG. Pořádá výprodeje ke všem možným příležitostem. Vánoční, prázdninové, valentýnské, novoroční, každý důvod proč trochu zlevnit a prodat víc her je dobrý, no ne? Podzimní slevy začaly 28. 8. a potrvají až do 11. 9. 2023. Čili máte opět víc jak týden si prohlédnout nabídku, zvážit co koupit a číhat na hry zdarma. Nyní můžete ukořistit tahové RPG King's Bounty: The Legend, které v dobové recenzi získalo slušné hodnocení 8/10. Tato pařba bude zdarma k dispozici ještě necelé dva dny. Zda potom bude nahrazena další hrou zdarma není jisté, ale vcelku bych si na to vsadil. 

Jinak je zlevněno přes tři tisíce her a pokud započítáme i datadisky a různé extra bonusy, máme čtyři a půl tisíce položek k zevrubnému propátrání. Tradičně jsou zlevněny osvědčené pecky jako Zaklínač 3 nebo Cyberpunk 2077. Za zmínku určitě stojí i nový System Shock z roku 2023, který vůbec nedělá originálu ostudu. Zima je pomalu za rohem, tak je třeba začít křečkovat zásoby her. Směle do toho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama