zlodeji-vykradli-kamenny-obchod-applu-dovnitr-se-nabourali-autem-video
Apple Novinka Zloději vykradli kamenný obchod Applu, dovnitř se nabourali autem [video]

Zloději vykradli kamenný obchod Applu, dovnitř se nabourali autem [video]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 9. 2012 13:00 18

Kamenný obchod Applu v americkém městě Temecula se stal lákadlem pro zloděje. Jak informovaly zahraniční servery, pachatelé před týdnem z jeho pultů ukradli velké množství iPhonů a iPadů. Na jejich řádění se můžeme nyní podívat díky záznamu, který pořídila bezpečnostní kamera.

Reklama

Zloději se nabourali do obchodu automobilem BMW X5, prorazili bezpečnostní roletu a výlohu. Vozidlo řídil dvaadvacetiletý Equonne R. Howard. Když byli oba pachatelé uvnitř, jeden z nich vystoupil, aby odcizil co nejvíce zařízení. Nelogicky ho zajímaly ale více mobilní přístroje s iOS, než podstatně dražší počítače Mac.

Protože se v důsledku nárazu bezpečnostní roleta zdeformovala, zloději se nemohli z obchodu dostat ven. Povedlo se jim to až po několika pokusech.

Policistům ale nedalo velkou práci pachatele dopadnout krátce po činu. Howard se totiž vrátil za několik hodin na místo činu poohlédnout se po poznávací značce, která v obchodě, nebo v jeho okolí, z automobilu odpadla – hloupost některých jedinců opravdu nezná mezí.

Protože Howard už byl dvakrát trestaný, hrozí mu trest odnětí svobody na dobu až 25 let. Na jeho propuštění byla stanovena vysoká kauce 600 000 dolarů.

Zdroj: Appadvice

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama