zotac-predstavil-svuj-minipocitac-zbox-nano-id67
Novinka ZOTAC představil svůj minipočítač ZBOX nano ID67

ZOTAC představil svůj minipočítač ZBOX nano ID67

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

8. 1. 2014 09:00

Výrobce grafických karet, základních desek a mini-PC, společnost ZOTAC International, přidala do svého portfolia nový model minipočítače ZBOX s označením nano ID67.

Reklama

PC je vybaveno procesorem Intel Core 4. generace, konkrétně modelem Intel Core i3 4010U, který zajišťuje solidní výkon a hlavně slušnou energetickou účinnost. Jedná se o dual-core procesor s frekvencí 1,7 GHz a 3M L2 cache. Kromě procesoru je mini-PC vybaveno integrovanou grafickou kartou Intel HD Graphics 4400, která zvládá běžnou práci na PC, přehrávání videí a na nízké rozlišení zvládne i nějakou tu hru. 

ZOTAC představil svůj minipočítač ZBOX nano ID67
i Zdroj: PCTuning.cz

PC je možné zakoupit v holé variantě, kde je k dispozici jeden SO-DIMM slot a jedna 2,5 palcová pozice pro disk. Za příplatek může být systém vybaven předinstalovaným 500 GB pevným diskem a 4 GB DDR3 pamětí. ZBOX nano ID67 nabídne především široké možnosti konektivity, včetně dobíjecích USB portů žluté barvy, a síťových a bezdrátových technologií jako je gigabitový ethernetový port, Wi-Fi 802.11ac a Bluetooth 4.0.  

Pokud se rozhodnete přidělat mini-PC na zeď nebo na zadní stranu monitoru, můžete využít VESA75/100 montážního systému. Zatím není známa cena tohoto počítače, ale očekává se, že se bude pohybovat kolem 500 dolarů, což je asi 10 000 Kč bez DPH.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama