Zpátky do školy s MSI, které slaví 20. výročí
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Zpátky do školy s MSI, které slaví 20. výročí

Zpátky do školy s MSI, které slaví 20. výročí

Komerční sdělení
3

Nový školní rok se nezadržitelně blíží, proto se spolu s MSI podíváme na zajímavé notebooky, které mohou usnadnit studium, práci i odpočinek.

Reklama

MSI má za 20 let velkou řadu zkušeností s notebooky. Inovace byly vždy doménou této společnosti, která se nebála experimentovat a přinášet zákazníkům to nejlepší. Proto zde máme speciální edice například ve spolupráci s Mercedes-AMG Motorsport. Výročí s sebou přináší i speciální akci, kdy k řadě notebooků a dalších zařízení získáte speciální dárek. Více o akci najdete zde.

Jelikož se blíží školní rok, MSI připravilo širokou nabídku notebooků, které zaujmou studenty. Ať už hledáte přenosné zařízení do školy, výkonné abyste si mohli po studiu zahrát nebo kombinaci obojího, v portfoliu vždy takový model najdete. A pár si jich zde představíme.

Takovým „notebookem pro každého“ by se dal označit model Katana 17 B12VFK-458CZ. Notebook je zaměřený na poměr dostupné ceny a vysokého výkonu. Nabízí grafickou kartu NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB (TDP 105 W) s MUX přepínačem a procesor Intel Core i7 12650H. Dále zde najdete 1 TB SSD, 16 GB RAM a 17palcový Full HD displej s obnovovací frekvencí 144 Hz.

Zpátky do školy s MSI, které slaví 20. výročí
i Zdroj: PCTuning.cz

Ačkoliv MSI Katana 17 nenabídne třeba prémiové materiály nebo rekordně štíhlý profil, za cenu 28 490 Kč dostanete maximum výkonu na studium i odpočinkové hraní.

Náročnější uživatelé mohou sáhnout po modelu Katana A17 AI B8VG-886XCZ. Jde o lepší model snad po všech stránkách. Pro začátek základní duo komponent tvoří grafika RTX 4070 8GB (TDP 105 W) a procesor AMD Ryzen 9 8945HS. Zůstává 1 TB SSD, ale zvětšila se kapacita RAM na 32 GB DDR5. Najdeme zde také rychlejší Wi-Fi 6E a hlavně podporu pro AI funkce.

Zpátky do školy s MSI, které slaví 20. výročí
i Zdroj: PCTuning.cz

Velkým skokem mezi modely je také displej. Katana A17 AI B8VG-886XCZ disponuje matným QHD panelem s obnovovací frekvencí až 240 Hz. Jemnější a zároveň rychlejší panel přijde vhod, jakmile si po studiu nebo práci hodláte čas zkrátit jakoukoliv hrou.

Samozřejmě vysoký výkon není pro všechny školáky preferencí. Notebook ostatně chcete často přenášet a chcete se také spolehnout na dlouhou výdrž. S modely Katana dostanete obojí, avšak v menší míře. Řada Stealth vám už poslouží lépe.

MSI Stealth 16 AI Studio A1VGG-033CZ nemá za úkol vás ohromit nekompromisním výkonem. Spíše vám nabídne špičkový výkon kdekoliv i na delších cestách. Uvnitř najdeme Intel Core Ultra 7 155H a RTX 4070 8GB (TDP 105 W) s MUX přepínačem. Opět tedy nechybí podpora pro lokální AI funkce, které vám ulehčí práci. Specifikace doplňuje 1 TB SSD, 32 GB RAM a Wi-Fi 7. Co je ale nejzajímavější, je hmotnost, která se u tohoto 16palcového notebooku vešla pod dva kilogramy.

Zpátky do školy s MSI, které slaví 20. výročí
i Zdroj: PCTuning.cz

Lehký notebook s 16“ displejem o poměru stran 16:10 a rozlišení 2560 × 1600 se tak skvěle hodí na práci na cestách. Výdrž zařídí 99,9Wh baterie. Tento model tak můžeme doporučit všem, kteří dojíždějí do školy a práce a už při cestě hodlají notebook využívat. MSI Stealth 16 AI Studio přijde vhod také vysokoškolákům, kteří najdou v rozvrhu velké mezery a hodlají je využít při práci s notebookem. Zde vás opět podrží velká baterie, ale i výkon a nízká váha.

Pokud pro vás výkon nehraje velkou roli a hledáte spíše kancelářský stroj, nebo notebook čistě pro studijní zápisky a nenáročné aktivity, MSI Prestige 13 AI Evo A1MG-037CZ vám vyjde maximálně vstříc. Jde o opravdu přenosný notebook s úžasným 13,3palcovým OLED displejem s vysokým rozlišením 2880 × 1800. Na tento panel je radost pohledět. Úložiště i v případě tohoto drobečka nabízí 1 TB a připraveno je 32 GB RAM. Nechybí Wi-Fi 7 a čtečka otisků prstů. Notebook opět pohání Intel Core Ultra 7 155H s podporou lokálních AI funkcí.

MSI Prestige 13 AI Evo A1MG-037CZ zaujme kombinací výbavy, zejména displeje, AI funkcí a dostatkem úložiště. K tomu přidává také nízkou váhu 0,99 kg a opravdu velkou 75Wh baterii, což je na poměry 13palcových notebooků opravdu slušná hodnota. Do malého hliníkového těla MSI vměstnalo opravdu maximum.

Zpátky do školy s MSI, které slaví 20. výročí
i Zdroj: PCTuning.cz

Na závěr zde máme čistě herní handheld MSI Claw A1M-054CZ. Ten v nedávné době dostal klíčovou aktualizaci BIOSu, jež přinesla zvýšení výkonu. Claw se tak stal ještě lepším herním parťákem na cesty. Mezi jeho klíčové vlastnosti patří třeba 120Hz Full HD displej, 1 TB SSD, Wi-Fi 7 nebo nízká váha pouhých 675 gramů. Náročné hráče zaujme také hall effect páčkami, které jsou přesnější a netrpí na znepřesnění v průběhu času.

Zpátky do školy s MSI, které slaví 20. výročí
i Zdroj: PCTuning.cz

MSI přináší ke konci prázdnin silnou nabídku přenosných zařízení. Zejména notebooky s podporou lokálního běhu AI (tedy s NPU) mohou hodně studenty zaujmout. Ať už hledáte stroj s poměrem ceny a výkonu, přenosný notebook s dlouhou výdrží nebo čistokrevného herního parťáka, u MSI si vyberete.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama