zte-grand-s-ii-prvni-smartphone-se-4-gb-pameti-ram
Novinka ZTE Grand S II – první smartphone se 4 GB pamětí RAM

ZTE Grand S II – první smartphone se 4 GB pamětí RAM

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

29. 3. 2014 14:00 3

2 GB RAM pamětí se pomalu ale jistě stávají u chytrých telefonů novým standardem, ale dočkáme se u nich také 4 GB operačních pamětí?

Reklama

Ano, svědčí o tom zápis webových stránek čínské certifikační agentury TENAA. Podle těchto informací bychom se 4 GB RAM pamětí v chytrém telefonu měly poprvé dočkat u smartphonu Grand S II od čínské firmy ZTE, neboli Zhong Xing Telecommunication Equipment Company.

ZTE Grand S II – první smartphone se 4 GB pamětí RAM
i Zdroj: PCTuning.cz

Takhle bude vypadat ZTE Grand S II zezadu (zdroj: engadget.com)

Nový přírůstek do portfolia chytrých telefonů ZTE by měl být, kromě zmíněných 4 GB RAM pamětí, vybaven také 5,5palcovým displejem s rozlišením Full HD. Bude se tedy jednat spíše o phablet, nežli o běžný smartphone. Výkon by měl zajišťovat quad-core procesor Snapdragon 800 s frekvencí 2,3 GHz. Data bude telefon ukládat na 16GB vnitřní úložiště a využít budeme moci také 13Mpx zadní fotoaparát. Celý systém by podle těchto informací měl být napájen 3000mAh baterií.

Více informací o chytrých telefonech a aplikacích na ně se dozvíte na svetaplikaci.tyden.cz

Za kolik se tento vysoce výkonný smartphone začne prodávat, prozatím jasné není, ale rozhodně se bude jednat o skutečný high-end, jehož cena se určitě bude pohybovat hodně vysoko. 

Zdroj. NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama