androidi-telefon-lenova-v-kvetnu
Novinka Androidí telefon Lenova v květnu

Androidí telefon Lenova v květnu

Michal Kleman

Michal Kleman

27. 1. 2010 09:00 10

 Ačkoliv se platforma Android neprodává tak dobře, jako iPhone, mnozí výrobci nadéle rozšiřují nabídky svých telefonů s tímto operačním systémem.

Reklama

Zajímavou nabídku koncovým zákazníkům poskytne i známý výrobce laptopů, společnost Lenovo. Je poněkud zvláštní, že i přes (většinou) strohý a čistě účelný design, který můžeme najít u počítačů tohoto výrobce, LePhone je zajímavý nejen po stránce funkční, ale i designové. Samotný telefon Lenova se velice podobá mnoha zařízením s operačním systémem Android, nebo také iPhonu, Lenovo však k telefonu nabídne dokovací stanici, která nejen poslouží jako ochrana telefonu, ale také jako odnímatelná hardwarová klávesnice.

Androidí telefon Lenova v květnu
i Zdroj: PCTuning.cz

Rozhraní, které můžeme vidět na fotkách se Androidu nepodobá, Lenovo zvolilo cestu vlastního uživatelského prostředí, stejně tak výrobce hodlá podporovat své zákazníky vlastním softwarem, což však jistě neomezí vlastníky LePhonu ve stahování z Marketu a naopak Androidí komunita bude obohacena o více aplikací. Novinka se má dostat na čínský trh během května (Máj) tohoto roku, následně by měl být distribuován ve Spojených Státech amerických a časem se snad dočkáme i v Evropě.

Podle NordicHardware

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama