acer-aspire-one-521-netbook-s-neuvedenym-procesorem-amd
Novinka Acer Aspire One 521 - netbook s neuvedeným procesorem AMD

Acer Aspire One 521 - netbook s neuvedeným procesorem AMD

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 4. 2010 19:00 2

V nitru titěrného zařízení tepe procesor, který AMD oficiálně představí až příští měsíc. Pojďme se připravovanému stroji společně podívat pod kapotu.

Reklama

S novinkami od Acer se nám v posledních dnech roztrhl pomyslný pytel, a tak výjimku neuděláme ani dnes. Známý výrobce se totiž chystá oživit svou řadu Aspire novým modelem, který disponuje dosud oficiálně neuvedeným procesorem z dílny výrobce AMD.

Acer Aspire One 521 - netbook s neuvedeným procesorem AMD
i Zdroj: PCTuning.cz

Model, označovaný jako Aspire One 521 má 10,1“ displej, použitým procesorem bude s největší pravděpodobností jednojádrový AMD V105 s frekvencí 1,2 GHz. Model pochází z rodiny Nile, která bude představena příští měsíc. Potěší podpora pamětí typu DDR3, 512 KB vyrovnávací paměti druhé úrovně a také nízká spotřeba, 9W je vskutku příjemných.

Acer Aspire One 521 - netbook s neuvedeným procesorem AMD
i Zdroj: PCTuning.cz

Netbook využije i grafickou kartu ATI Mobility Radeon HD 4225 s dedikovanou VRAM o kapacitě 348MB. Zajištěna je i přímá podpora HD videa pomocí UVD2 čipu. Acer nezapomněl ani na integraci DVI konektoru. Pro tento model byla zvolena čipová sada AMD M880G. Specifikacemi uváděná baterie by měla umožnit na jedno nabití až 7 hodin provozu. Pro zákazníky je připravena volitelně i podpora Bluetooth 3.0. Další informace budou následovat, zůstaňte s námi...

Zdroj: Liliputing

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama