acer-iconia-tab-nadupany-tablet-s-androidem-3-0-dorazi-na-trh-jiz-v-dubnu
Novinka Acer Iconia Tab: Nadupaný tablet s Androidem 3.0 dorazí na trh již v dubnu

Acer Iconia Tab: Nadupaný tablet s Androidem 3.0 dorazí na trh již v dubnu

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

První tablet od Aceru nabídne bohatou multimediální výbavu a vysoký výkon díky SoC nVidia Tegra druhé generace.

Reklama

Iconia Tab A500 oficiálně představený na veletrhu Mobile World Congress se má stát prvním tabletem od tchajvanského výrobce. Zařízení nabídne displej s úhlopříčkou 10,1 palců a bude prý ideální pro hraní her a pohodlné brouzdání na webu. Všemu bude vévodit operační systém Android ve verzi 3.0 (Honeycomb) určený pro tablety, jež bude použit s nástavbou Acer UI.

Acer Iconia Tab: Nadupaný tablet s Androidem 3.0 dorazí na trh již v dubnu
i Zdroj: PCTuning.cz

Nebude chybět ani podpora technologie pro sdílení dat Acer clear.fi, ktertá umožní snadné bezdrátové sdílení informací a dat s ostatními přístroji výrobce, nebo sítěmi typu Facebook apod. Acer  dále uvedl, že vysoký barevný kontrast displeje zlepšuje zážitek z přehrávání HD obsahu v zařízení, zatímco vestavěný HDMI port s podporou 1080p výstupu umožní sledovat obsah ve vysoké kvalitě na HD televizoru nebo monitoru. Po připojení k televizi může tablet díky gyroskopu a dotykovému displeji sloužit i jako ovládání pro některé druhy her.

Iconia Tab vypadá velmi pěkně i co se designu týče. Přístoj je „tlustý“ pouhých 13,3 mm a je vyroben z hliníku s elegantní lesklou povrchovou úpravou. V útrobách se skrývá SoC NVIDIA Tegra 2, který poskytne dostatek výkonu pro přehrávání HD videa, Flashového obsahu, nebo náročnějších her pro mobilní zařízení. O konektivitu se stará Wi-Fi, 3G, Bluetooth 2.1 a milým překvapením je USB port v plné velikosti (očekávat tak lze plnou podporu fuknce USB Host). Nechybí ani 5Mpx kamera na zadní a VGA pro videohovory na přední straně zařízení. 

Ceny jsou zatím neznámé, ale čekat na Iconia Tab A500 nebudeme zas tak dlouho - v dubnu by měl přijít na trh.

Zdroj: Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama