acer-k137-kapesni-led-projektor-s-vysokym-jasem
Novinka Acer K137 – kapesní LED projektor s vysokým jasem

Acer K137 – kapesní LED projektor s vysokým jasem

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

16. 3. 2014 08:00 2

Na evropský trh dorazil nový LED projektor Acer K137, který se pochlubí atraktivním designem, HD rozlišením a vysokým jasem.

Reklama

Tento LED projektor má kompaktní provedení, jeho rozměry jsou menší než časopis formátu A4 a jeho hmotnost je pouhých 510 gramů. Projektor je vybaven LED lampou, která zajišťuje světelný tok 700 ANSI lumenů. Projektor zvládne promítat v rozlišení HD (1280×800 pixelů).

Kromě toho jsou v projektoru integrovány dva 3W reproduktory s podporou stereofonní reprodukce SRS WOW HD, díky čemuž lze přehrávat filmy bez nutnosti připojení externích reproduktorů. K zařízení lze připojovat chytrá zařízení s OS Android, iOS nebo Windows bezdrátově pomocí volitelného Acer MHL adaptéru. Kromě toho je projektor vybaven rozhraním HDMI a portem USB. K portu USB lze připojit čtečku paměťových karet či USB flash disk a z těchto zařízení promítat fotografie nebo video obsah.

Acer K137 – kapesní LED projektor s vysokým jasem
i Zdroj: PCTuning.cz

Jedním z důležitých parametrů správného projektoru je také životnost lampy. Životnost LED lampy projektoru K137 by měla, podle výrobce, dosahovat až 20 000 hodin ve standardním režimu a až 30 000 hodin v režimu ExtremeECO, který omezuje jas světelného zdroje na 30% plného výkonu.

Nový LED projektor by měl být k dostání už i u nás a to za cenu pohybující se kolem 14 500 Kč.

Zdroj: TZ Acer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama