aerocool-predstavil-dvojici-skrini-xpredator-z-eidce-avenger
Novinka Aerocool představil dvojici skříní XPredator z eidce Avenger

Aerocool představil dvojici skříní XPredator z eidce Avenger

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

27. 11. 2013 10:00 2

AeroCool Advanced Technologies představilo edici skříní označených přídomkem Avenger, zahrnující super-tower skříň XPredator a midi-tower case XPredator X3.

Reklama

Obě skříně jsou vybaveny prakticky stejnými prvky, jako tomu bylo u původních modelů, rozdílný je u nich víceméně pouze vzhled. Ve srovnání s běžnými modely, které jsou vyvedeny v kombinaci černé a červené nebo bílé a modré, využívají nové Avenger skříně kombinaci zlaté a červené barvy, jakou nosí superhrdina Iron Man alias Tony Stark. Změněn byl i interiér, který kombinuje černou a červenou barvu.

Jen pro připomenutí, model XPredator, tedy větší z obou skříní, nabídne obrovský prostor, který umožní instalaci základních desek formátů ATX, Flex-ATX, Micro ATX, E-ATX a dokonce i XL-ATX. Do o trochu kompaktnějšího bratříčka XPredator X3 Avenger lze instalovat ITX, Micro ATX a  ATX základní desky.

Aerocool představil dvojici skříní XPredator z eidce Avenger
i Zdroj: PCTuning.cz

XPredator Avanger dále nabídne šest 5,25 palcových pozic, šest pozic pro 3,5 a 2,5 palcové pevné disky či SSD a v neposlední řadě také jednu další vnější 3,5 palcovou pozici. Do jeho menšího sourozence je potom možné nainstalovat až osm 2,5 nebo 3,5 palcových disků a tři 5,25 palcové mechaniky (či jiné komponenty). Tento model je dále vybaven hot-swap slotem, umístěným na předním panelu, pomocí něhož lze připojit další 2,5 palcový disk. U obou modelů se samozřejmě dočkáme možnosti instalace disků bez nutnosti použití nářadí.

Aerocool představil dvojici skříní XPredator z eidce Avenger
i Zdroj: PCTuning.cz

Co se týče chlazení, skříň XPredator X3 Avenger umožní montáž CPU chladičů o výšce až 18,6 cm, zatímco jeho větší kolegyně pojme chladiče procesorů o výšce 18,5 cm. Obráceně tomu je při instalaci grafických karet, kdy jsou u XPredator Avenger podporovány GK o délce až 33 cm a u midi-tower case "pouze" o délce 31 cm. Jak je evidentní i z fotografií obě skříně poskytují dostatek prostoru pro instalaci systému vodního chlazení a přídavných ventilátorů. Nechybí samozřejmě ani pogumované otvory pro vedení kabeláže a předvrtané díry pro trubice vodního chlazení.

Aerocool představil dvojici skříní XPredator z eidce Avenger
i Zdroj: PCTuning.cz

Přepracován byl, kromě barvy, také I/O panel, umístěný ve středu vrchní strany obou skříní. U modelu XPredator Avenger zde nalezneme dva USB 3.0 a dva USB 2.0 porty, společně s audio konektory, přičemž nechybí ani eSATA rozhraní. U menšího dvojčete potom nalezneme pouze dva USB 3.0 porty a audio jacky.  

Nové skříně z edice Avanger by se měly na pultech obchodů postupně začít objevovat již tento týden. U nás už jsou oba modely k dostání a to za ceny přibližně 2 800 Kč za model X3 a 3 800 Kč za super-tower variantu.  

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama