alcatel-idol-4s-s-windows-10-mobile-oficialne
Novinka Alcatel Idol 4S s Windows 10 Mobile oficiálně

Alcatel Idol 4S s Windows 10 Mobile oficiálně

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 11. 2016 23:30 7

V zahraničí se začne prodávat nová verze smartphonu Alcatel Idol 4S. Zatímco původní model ale přišel s Androidem, nástupce vsadil na systém Windows 10 Mobile. Jako první nový Alcatel nabídne americký T-Mobile.

Reklama

Alcatel Idol 4S s mobilními Windows je osazený 5,5palcovým AMOLED panelem s Full HD rozlišením, osmijádrovým Snapdragonem 820 s 4 GB RAM a 3000mAh baterií. Podporováno je rychlonabíjení, na plnou kapacitu se akumulátor nabije za 1,6 hodiny.

Multimediální zážitek obstarají dva stereo reproduktory (2 × 3,6 W) s technologií od JBL. Pro zachycení momentek zase poslouží 21Mpx fotoaparát se světelností objektivu f/2.0, čelní snímač spoléhá na rozlišení osm megapixelů. Interní paměť telefonu má kapacitu 64 GB a výrobce nezapomněl ani na rozšiřující microSD slot.

Dále ve výbavě nechybí čtečka otisků prstů, která spolupracuje s funkcí Windows Hello pro snadnější autentifikaci uživatele, či podpora Continuum, díky které se smartphone dokáže částečně zastoupit počítač.

Ve Spojených Státech bude Alcatel Idol 4S s Windows 10 Mobile dostupný 10. listopadu za cenu v přepočtu kolem 14 000 Kč. Součástí základního balení budou, stejně jako u varianty s Androidem, také brýle pro virtuální realitu. S dostupností telefonu v ČR se prozatím nepočítá.

Zdroj: PA

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama