alexandr-oveckin-zacal-novou-hokejovou-sezonu-s-world-of-warships
Novinka Alexandr Ovečkin začal novou hokejovou sezónu s World of Warships

Alexandr Ovečkin začal novou hokejovou sezónu s World of Warships

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 10. 2018 19:30

Začala nová sezóna v NHL a křídlo washingtonských Capitals Alexandr Ovečkin se zhostil ještě jedné role. Slavný hokejista a současně i poslední vítěz Stanleyova poháru se stane součástí nadcházejícího updatu hry World of Warhips. Nové rozšíření je směřováno na konec října.

Reklama

Kapitán Capitals se stal součástí marketingové kampaně nazvané Earn Your Greatness, jejíž součástí je mimo jiné trailer, který hokejista natáčel na Floridě.

„Natáčení bylo perfektní až na jeden malý problém s přístrojem na mlhu. Zařízení spustilo kouřový detektor, takže jsme jej museli zakrýt nakonec malým hrníčkem,“ říká Ovečkin při vzpomínce na natáčení a dodává: „Vždycky jsem chtěl, aby lidé pochopili, že v jakékoliv soutěžní hře, musíte inspirovat hráče nikdy nic nevzdávat. Video hry jsou vlastně jako sport – musíte víc hrát i trénovat. Když jsem si zahrál hru poprvé, ihned jsem zjistil, že nejsem zrovna dobrým námořním vojevůdcem ale podobně jako na ledě, budu trénovat a zlepšovat svoje schopnosti.“

Ve World of Warships se Ovečkin objeví hned v roli čtyř rozdílných komandérů. Jeden bude sloužit v americké armádě, další pak jako vůdce sovětských plavidel. Tito dva zvláštní velitelé budou dvojím národem, ve World of Warships to především znamená, že hráči si budou moci přepínat mezi dvěma národy jednoho vůdce.

Ovečkin se objeví v tzv. Halloween módu, který je naplánován na polovinu října. Hráči tak k dlouho očekávaným ponorkám získají ještě velkou hokejovou hvězdu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama