alza-cz-otevrela-v-praze-specializovany-mobilni-showroom
Novinka Alza.cz otevřela v Praze specializovaný mobilní showroom

Alza.cz otevřela v Praze specializovaný mobilní showroom

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 3. 2019 22:00

Internetový prodejce Alza.cz otevřel v Praze svůj první showroom zaměřený výhradně na mobilní telefony a příslušenství. V nově zrekonstruované a rozšířené prodejně na Andělu vystavuje až 150 modelů, skladem a k okamžitému odběru jsou navíc všechny dostupné barevné i paměťové varianty.

Reklama

Nová mobilní speciálka vznikla přestavbou stávající pobočky ve Štefánikově ulici na Praze 5 patřící mezi nejfrekventovanější kamenné prodejny e-shopu. Zákazník si tam může prohlédnout a vyzkoušet stovky různých přístrojů od zavedených i nastupujících značek včetně příslušenství. Co se nevešelo přímo do designových vitrín, je k dispozici na lokálním skladu. K okamžitému odběru tak jsou prakticky všechny dostupné varianty mobilních telefonů, které Alza aktuálně prodává. Po pilotním provozu firma počítá s rozšířením tohoto typu prodejen i do dalších měst mimo ČR, zvažuje se Bratislava.

Alza.cz otevřela v Praze specializovaný mobilní showroom
i Zdroj: PCTuning.cz

Nový koncept prodejny přináší veškerý nákupní komfort. Díky větší ploše je k dispozici ještě více služeb zaměřených výhradně na mobilní telefony, kromě služby lepení skel a fólií a jejich úprav na míru nabídnou pracovníci i pomoc při prvním spuštění přístroje. Samozřejmostí je i odborné poradenství a nově i možnost dobít si své zařízení v uzamykatelném ChargeBoxu. Showroom i přes svou specializaci funguje jako jakákoliv jiná pobočka Alzy s možností objednání a vyzvednutí veškerého zboží z e-shopu (s výjimkou XXL produktů).

Kategorie mobilních telefonů se v Alze dlouhodobě drží na špičce prodejnosti, největší zájem je o přední hráče na trhu – značky Apple, Samsung, Huawei, Honor a Xiaomi. Každá z nich proto v nových prostorech dostala svou vlastní vitrínu.

Alza.cz otevřela v Praze specializovaný mobilní showroom
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama